• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    LENIEUX: nejsou to náhodou "pykiny" (netuším jaký i se tam píšou)?
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    Dcera dostala k narozeninam pytel "kosticek". 300ks
    Deti u toho vydrzi hodiny :)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: No a šlupky jsem sbírala rok, suché a čisté aby neplesnivěly i ta dóza docela prodýchává... Měla jsem ještě šlupky z červených cibulí ve skleněné nádobě se silikonovým těsněním víka a plesnivý to bylo ani ne za měsíc.

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Pořádně jsem to zavázala do obdélníčků ze silonek :)

Tady kdyžtak víc fotek: https://www.facebook.com/svobodnavytvarka/posts/988223221214042
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    NACITALKA: to je nádherný, já tyhle obtisky listou zkoušela akorát jako dítě a nikdy jsem to neměla takhle pěkný. to se balí do hadříčku? co si pamatuju, tak jsme to nějak obalovali gázou a vůbec na tom ty lístečky nadržely.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    NACITALKA: Takový jsme vždycky dělali s babičkou :-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---

QUAACA
    QUAACA --- ---
    hlavičky po 12ti dnech

__PEAT
    __PEAT --- ---
    omlouvam se za spam...
    pokud by nekdo shanel detske kolo, tak tohle za to opravdu stoji !
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Dětské kolo, zn, Specialized / Praha 3 / 2999 CZK ]
    CHANA
    CHANA --- ---
    Zkusila jsem to jen z hecu a mám doma 6 vyfouknutých bílých vajec. Chtěl by je někdo? Předání Praha, Smíchovské nádr., Anděl, Arbes.nám., Lhotka. Za odnos nebo jablko
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    po 8mi dnech... (lepší to klíčí v silnější ponožce, asi drží víc vláhy)

SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ADD
    ADD --- ---
    BEBERA: Asi mas kvalitnejsi puncochy. :-)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Dík všem za rady
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    1TERESKARASTY1: To právě nešlo, po těch silonkách voda jen steče, neprosákne.
    HABRENKA: Nakonec jsme to taky tak udělali. Dole voda, nahoře mokrý hadřík, dokud se zrna neaktivovala a nevypustila kořeny dolů, teď už jen jednou denně zaléváme.
    ADD: Jak jsem psala, voda nalitá nahoru jen sklouzla jak po pláštěnce. Navíc stébla nebyla schopná se tím silonem prodrat, punčochu jsme včera rozstřihli a dobrý :)
    ADD
    ADD --- ---
    BEBERA: Zalevam tu horni cas, dolu to protece. Mokre jsou cele. Mame pilinove; po trech dnech uz puncochou prorazily klicky.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    DĚTSKÉ DIVADLO - KAVÁRNA KLUBU CROSS - TATO SOBOTA - 19.3.2016 - 14:30 - ZDARMA
    Děti moře

Autorská pohádka o podmořském dobrodružství.

Jak si poradí malá chobotnička, která se ještě jako vajíčko zatoulá od mámy, ve velkém podmořském světě skýtajícím mnohá nebezpečí? A co teprve, když narazí na ďábelský gang mořských koníků? Naštěstí není všechno ztraceno, objeví nového kamaráda – mořského ježka.

A protože ve dvou se to lépe táhne, společně překonají všechny nástrahy moře a zažijí mnoho zajímavých dobrodružství. Vydejme se spolu s nimi na vzrušující cestu pod mořskou hladinu!

https://www.facebook.com/events/623487457800075/
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Takové komornější tábory :)

HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BEBERA: ja davala do misticky a jednou denne zalila, jako oseni...
    KAI
    KAI --- ---
    NACITALKA: to neni tldr! Vsecko me zajima! :) To je skoda, ze kdyz je tak hezky tak neni i prakticky. Mrknu na tu druhou znacku, diky za tip :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam