• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    Já minulej rok měla taky jednu krabičku, do který sem to dávala každou noc a teda párkrát to bylo hodně o fous!
    ADD
    ADD --- ---
    Já na letošek vymyslela hvězdné nebe. :-) Původně to měla být deska, kde by dole byla vesnička s 28 trojrozměrnými domečky, ale protože potřebuju, aby se do každého vešly tři věci, bylo by moc náročné to vyrobit (krabičky od sirek s přidělanou střechou nestačí), nakonec asi našiju 28 pytlíčků a ty pověsím na spodní stranu desky, na které bude namalovaná vesnička a nad ní noční obloha. Každé ráno najdou něco v pytlíčku (fígl, že je něco vždy jen v tom jednom pytlíčku, používám taky) a večer si nalepí každý jednu hvězdičku na nebe jako poděkování za hezký den. K tomu mám trochu jiné hvězdičky, které si budou lepit za něco hezkého, co udělají. Nechala bych hvězdičky klidně jen za dobré skutky, ale bojím se, aby pak neměli krizi a obloha nezůstala tmavá. :-) Na Štědrý den domalujeme kometu a do jednoho domečku přidáme jesličky... Teda doufám, že se nám to povede realizovat.
    MORPED
    MORPED --- ---
    SANTAL: bozi...ale obavam se,ze nato nemam energii
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Já mám takovou "komodu", slepené škatulky od sirek 4*6 na sobě, na zásuvkách (neuspořádaně) pak namalovaná čísla 1-24.
    Uvnitř pak je něco malé (třeba mince z cizího státu, klidně neplatná, žvýkačka...) nebo papírek - poukázka na něco. VŽDY nový dárek dám až v noci - takže ráno najdou přesně jeden - tím zařídím, že další nenajdou :-)
    Někdy najdou papírek s nákresem, kde je další papírek (a ten musí hledat). A na dalším papírku plánek, kde je dárek - třeba zlatá fixa, bonbon, malinké autíčko, razítko... Někdy pak poukázka na aktivitu (něco dělat s rodičem, co JE baví, třeba 1 hodina hraní něčeho na počítači, co mě moc nebaví a normálně nechci, třeba Minecraft). Nebo takový žetonek do autíčka v obchoďáku...
    Jo a první den to je něco na stromeček, a na Mikoláše jen namalovaná botička (neb ten den je toho i tak až moc).
    A na Štědrý den pak jen namalovaný stromeček, a případně něco na něj.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    A co puberťákům? :)
    TULENI
    TULENI --- ---
    PETRUSKA: vrele doporucuju obchudek me mamky na Palmovce, spousta malych hezkych serepeticek na tvoreni, razitka za dvacku v neuveritelnem vyberu, mosgumy samolepici a spoustu dalsiho. Adresa je Heydukova 14 a otevreno kazdy vsedni den od 10 do 18..
    taky temahle serepetickama budu vybavovat adventni kalendar, radi tvori vsichni tri :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    HUJERKA: +
    PETRUSKA: díky, já koupila ještě balíček nafukovacích balonků a tím asi končím :)
    zbytek k vánocům
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Potřebovala bych někde nakoupit právě tyhle výseky z pěny (písmenka, zvířátka, tvary), razítka, podušky, barevné papíry, raznice a taky takové ty obrázky co se na ně maluje vodou, možná nějaké omalovánky.. a nevím kam na to. Máte nějakej oblíbenej eshop/obchod v Praze? Určitě existuje ještě spoustu věcí, co bych ráda koupila na tvoření a jen je neznám :) tak bych ráda zkoukla sortiment.. miluju hrabat se v těchhle kravinkách :) díky za tipy!
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    QUAACA: U nas jeste frci takove ty vyseky z peny..pismenkaa, zviratka a ruzne geo tvary. Lepi je pak lepidlem na papir a dela ruzne kolaze...
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    QUAACA: Já teď nove vymyslela zetonky do těch aut v obchodech. Jinak mám reflexní přívěsky, postavičky zviratek, razítka, pro dcerku sponky a prstýnky, pro synka pidi auticko apod.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SEVERINE: já jsem kromě zmíněných sladkostí koupila v lidlu sadu razítek 10 ks a rozdělila jsem ji dvěma dětem. každej ten dárek jsem zabalila do celofánu a uvázala mašličku (buď zelenou, pro kluka nebo fialovou, pro holku) a pak jsem tam taky rozstříhala takový vánoční nálepky, asi do třech balíčků. zbytek jsou nějaký pidibonbonky, žvejkačky, tic tacy, lízátka z hroznového cukru.. ale taky bych uvítala tip na nějaký nesladký malý dáreček
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    SEVERINE: my "klesli" k Lego adventnímu kalendáři. .bohužel nic fikanějšího by u nás neprošlo.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    SEVERINE: pochlubíte se, co vtipného (tzn. ne klasické sladkosti a plastové věci - asi jim tam pár dám, ale radši bych něco fikanejšího) tam dětem dáváte? já mám v plánu vyrobit něco z korálků - https://static2.flercdn.net/i3/products/4/0/8/4804/9/9/1/7983199/jbrigidnkvfmon.jpg a http://www.tvoreni-nasi-babicky.estranky.cz/...bum/koralky/vanocni-ozdoby/vanocni-hvezdicky-019.html , ale nic moc dalšího mě nenapadá. tuhle tu psal někdo i něco o nějakých dopisech se zajímavýma úkolama .. .-)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    FLYBOJ: Plus z toho můžeš snadno udělat i domino...
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    tohle mi přijde vskutku geniální .. teď ještě jak zařídit, aby to (ti mladší) neotevřeli první den
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    NACITALKA: Diky moc:) Vyuka jazyku je ale moc peknej napad.. Mozna to pripravim tak. Spousta deti ze skolky ma starsi sourozence, takze proc ne :) Diky.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FLYBOJ: Ty jsou krásné :) Dalo by se časem udělat pexeso s překladem! Kočka - Cat die Katze..
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    V nasi skolce ma probihat vanocni jarmark.. Rodice maji pripravit cosi, co se bude na jarmarku prodavat. Tak pripravim asi pexeso, co myslite? Nejakej jinej napad, jak vyuzit ilustrace?

LITROP
    LITROP --- ---
    zdravim mam dotaz neznate nebo nechodite nekam na krouzky(tanecky pro holku 6 a neco sportovniho kluk 4) nekde na zizkove idealne a v podstate podminkou je aby to bylo ve stejny cas a stejne mist coz se mi zatim nepodarilo najit dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam