• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Ani Belegost to není.
    ABGD
    ABGD --- ---
    DAVESADE: nedavno jsem pustil BELEGOST a byl tam jezek myslim ale jist si zdaleka nejsem
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Kroužíte správně, ale v TOO nebylo ani jablko, ani ježek a ani kořeny s tajnou chodbou ke hradu ;).
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hru netuším, ale musí to bejt český. Tuhle blbost ježek + jablko jsem slysel jen u nas.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Horní cestou od dutého stromu najdeme místo, kde jsme potkali ježka. Nastražíme mu jablko a odejdeme,abychom ho nevyplašili. Hned se ale vrátíme, a ježka sebereme. Vrátíme se ke starým pařezům, použijeme ježka na kořeny a odkryje se nám tajná chodba. Ještě prozkoumáme pařezy a najdeme ježčí bodlinu. Pak projdeme chodbou do hradu.

Název hry?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    To vypada, ze mame s ragnarokem tretiho do party hh
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAVESADE: Já teda osobně Moonstone nikdy nehrál, ale nedávno jsem tohle přirovnání slyšel. Teď ale koukám, že to porušuje zadání v tom, že nejde o sérii, pokud se nepletu.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    KEJML: To by byla hodně vypečená odpověď ;).
    KEJML
    KEJML --- ---
    ZYNXUVY: Nemáš na mysli Moonstone?
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    DAVESADE: no, jako oficialne to na PC nevyslo ...teda aspon co je mi znamo (King's Field), ale v ramci Sword of Moonlight, udelalo FromSoftware remake cele hry.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Ono vůbec Dark Souls jsou úplně první hrou, kterou FROM SOFTWARE vydali na PC... každopádně pojďme se na chviličku zamyslet - v zadání nefiguruje FROM SOFTWARE, naopak se oni mohli inspirovat od někoho úplně jiného, jiné hry, která na PC skutečně byla.

Já sám jsem tedy ale otázku pochopil jako vy, o King's Field se hovoří, jako předchůdci Souls her, ale to nebylo na PC.

Necháme to chvíli hnít a jestli do odpoledne nepřijde pan zadavatel, dáme jinou otázku.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    RADOWAN: Na ruzny playstationy to je, o pc verzi nic nevim haha
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    ZYNXUVY: napada me King's Field, ale to je PS1 original, ne?
    ZYNXUVY
    ZYNXUVY --- ---
    Populární RPG série, tzv. "Souls" série (tedy Demon's Souls, Dark Souls, Dark Souls 2, Dark Souls 3 a do jisté míry Bloodborne) se inspirovali jednou herní sérií a "Souls" série se dá nazvat jejím "spiritual succesorem". Jak se tato herní série jmenuje?
    SID311
    SID311 --- ---
    ZYNXUVY: Jo.
    ZYNXUVY
    ZYNXUVY --- ---
    SID311: Dle GUI soudim, že Descent To Undermountain
    SID311
    SID311 --- ---
    Název hry?

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SID311: No vida, War of The Lance jsem omylem považoval za RPG. :-) V tom případě jich je šest, ještě Stronghold. Každopádně si zadej.
    SID311
    SID311 --- ---
    MATEEJ:
    ZYNXUVY:
    Ještě Blood and Magic, War of The Lance, Birthright: Gorgon's Alliance, Fantasy Empires ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam