• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    RALI
    RALI --- ---
    MATEEJ: medieval total war, cililizace, war thunder (mapa ash river ale tim si nejsem jistej:))
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    aha, to byl Island ne Irsko
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MATEEJ: Broken sword. FÍFA. Indiana Jones and fate of atlantis?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Tywe to je to tak těžký? Já bych teda měl samozřejmě taky potíže.

Hint: Na wiki existuje kategorie Video games set in Ireland, která podle mě není vyčerpávající, ale i tak obsahuje některé známé nebo jasné tituly. Například jednu velmi známou adventuru (ze známé série adventur), jeden známý first person shooter, jednu málo známou 3D action adventure (ovšem z velmi známé série) a pak řadu dílů sportovních her, přičemž ve dvou případech jde o známé sporty, u kterých je to Irsko ve hře s největší pravděpodobností zastoupeno více než jedním hřištěm.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Takže budu pokračovat v podobném duchu, jmenujte aspoň tři hry, které se alespoň částečně odehrávají v Irsku.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Uznam to MATEEJovi
    MATEEJ: v redemption byl londyn, ne? maskarada byla v praze :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A nemuze chybet ani Jagged Alliance 2.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    nejnovější Deux Ex, Vampire the Redemption, Darklands
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jmenujte tři hry, které jsou zasazeny do Prahy. Může jít i jen o krátkou epizodu v tomto slavném městě, ale musí být jasně řečeno, že jde o Prahu.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Nebudeš tomu věřit, ale ted jsem si na to vzpomněl :).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak co?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DAVESADE: Je to tak.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Bio Menace
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jsem kokot. Uz vim.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Crystal caves?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Hru vytvořilo i vydalo Apogee v roce 1993 v enginu Commandera Keena a v poslední epizodě nás samozřejmě čeká vrchní záporák - Master Cain. Jinak v každým levelu (pokud nás nečeká boss) je jediná cesta ven - najít rukojmí, který má klíč od východu z levelu. Klíč má podobu krystalu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GURBON: nene, v Sinu hrdina vypadal jak bracha eddieho z tekkena, ne jako vychodonemeckej inzenyr:)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Sin?
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    SALVATOR: Já mám jasno.. Ale na název si ani za boha nevzpomenu, samozřejmě. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam