• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To bude Čeloplesk s velkým Č.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    GUMBA: tak co ksichty?

KULHY
    KULHY --- ---
    GUMBA: Musel jsme si pomoci Googlem, neb jsem nevědel název (pamatoval jsem si to vizuálně), takže nechávám ostatním. :)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Nazev hry?

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PLOMBDENTIST: jednalo se o Grand Prix Circuit for DOS (1988)
    GUMBA: zadava GUMBA, protoze byl nejbliz:)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Ne, ale blízko.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    PLOMBDENTIST: Stunts?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    STSUNG_NAVANA: Jo, ten druid umi kouzlo proti dracimu ohni. Ale protoze uz jsem mel super partu, tak jsem se na nej vykaslal a nenabral ho. Stacil ten enchantnutej stit.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    DOCKINEZ: Grimzel a Grimz se jmenuji....ehm ten druid (Grimz) je ve skustecnosti mrtvy kdyz na neho narazite poprve a muzete ho reinkarnovat. jeho dcera je ziva a muzete ji dostat z vezeni. uz si to nepamatuju moc presne. kazdopadne se k vam ty postavy pridaji automaticky (takze musite nekoho vykopnout z party)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    STSUNG_NAVANA: ja mel vzdycky 2x Unknown, Brom (ten barbar), Eliandra (klericka, velmi schopna) a k tomu tu albinotickou kouzelnici.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    DOCKINEZ: je tam nekde jedna slepa divka, ktera je naprosto fyzicky neschopna, ale jinak uplne super a pak jeden dedek, ktery je na tom fyzicky jeste hur. tyhle dva bych jako 'malomocne' oznacila.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No sly tam nabirat ruzny zjevy od tajemnych rytiru po zebraky, ale vyslovene malomocne si nevybavuju.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    AZRAEL: mam pocit, ze se jednalo o Ishar 2. kazdopadne to v Isharu opravdu slo.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    V jaké hře jsme se mohli setkat se jménem Don Matrelli?
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    PLOMBDENTIST: hlavne zadaj :D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    AZRAEL: jistý si nejsem, strilel jsem od boku:) vida jak dokaze chybejici otaznik otevrit dvere k zadavani
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    DOCKINEZ: Darkest dungeon
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    AZRAEL: a jakou hru jsi mel na mysli ty?
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    PLOMBDENTIST: Spice must flow. odpoved bez otazniku, tak predpokladam ze si si tym isty. Zadaj.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    SID311:
    bych si ani neskrt a to ne kuli aj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam