• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    jeste me napadl Double Dragon
    VACA
    VACA --- ---
    Jen skoda ze v tech emulatorech (alespon teh online, jiny jsem zatim nezkousel) nejde aktivovat ten druhej hrac.. :((
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VACA: po aliexpressu nebo eBay bohužel seženeš maximálně retro gamepady pro NES nebo SNES

Jo a na Gang Wars bychom neměli zapomenout. To typické "HAHAHAHA" těch tlustejch plešounů mi v hlavě zní dodnes

Arcade Longplay [456] Gang Wars
    http://www.youtube.com/watch?v=BkcGz-I4QxU
    VACA
    VACA --- ---
    AVATAR: ten street of rage je taky klasa. Pro me osobne je nejvetsi nostalgia ale ten Final fight proste z nejakyho duvodu, n.. Mam starsiho bratra, obcas sme spolu tohle nekde zaparili. Hah, me v ty automatovy hre chranil jak se na starsiho bratra slusi a patri:D abychom vydrzeli a dosli co nejdal. Pac v tom veku kdyz sem byl ko a uz nemel mince, tak jsem mu byl spis jen na obtiz :DDD
    Nj, to je imho tak ´93-95...

sem to chvili zkousel online a celkem chytlavy je to furt.. :D Samozrejme tenkrat to melo jeste ten punc toho ze tam clovek hazel prachy co mel na svacinu nebo kapesny apod.. :D KOCMOC: ja jsem pravdepodobne mladsi nez ty, za skolu jsem tenkrat jeste nechodil (az nekdy po r.2000 sem zacal chodit za skolu poradne) :D

Tyjo, netusite jestli se neda sehnat nejakej takovejchle retro joystick do USB? :D Nemuzu nic najit...

z tohoto soudku mam nejradeji serii street of rage.

Ale kdyz uz jsme u automatovek - ja zas marne vzpominam na nazev gamesy ve stejnem duchu. Supr grafika (na tu dobu), vyber ze dvou postav - rychlej slabsi kungfu typek s dlouhyma dredama a pomalejsi boxer evropskeho typu.

apropo ve kterym prioru, kocmoc? :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Obdobná hra je ještě Violent storm

Arcade Longplay [252] Violent Storm
    http://www.youtube.com/watch?v=zGl4iJUnw_w
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    VACA: sme chodili hrat za skolu do prioru, od rana do vecera - podle penez :)))
    VACA
    VACA --- ---
    KOCMOC: Díky! Dobře ty :) KOCMOC: s bráchou jsme do toho naházeli taky pár hrstí drobnejch (myslim že to bylo na 5kč) Ale litr to je masakr, to bylo hodně peněz tenkrát :D
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    VACA: V tom sme s kamosem projeli litr za jeden den (on ho ukrad svymu brachovi z kasicky) :D

Final Fight - Arcade - Full Playthrough
    https://www.youtube.com/watch?v=KL22s0MPiA4
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    VACA: FINAL FIGHT
    VACA
    VACA --- ---
    Mohl bych mimosoutezni otazku zdali by jste mi pomohli najit jednu hru?

Bylo to v devadesatejch letech na hracich automatech (takovy ty s joystickama)
    Byly to jakoby poulicni boje, sidescroll nebo jak se tomu stylu rika. Clovek behem bojovani dal trea hit do popelnice a vypadlo peceny kure ktery doplnilo zdravi, nebo ruzny zbrane apod.

Puvodne jsem myslel ze se to jmenovalo "Street fighter" ale neni to ono...
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: Jakoze Guantanamo ze jo a A-10 v textu, ze bude cvak a nic :(
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    DOCKINEZ: Jasne, cekal sem, ze to bude vedet kazdej... :/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A10 - Cuba?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    HINT

TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOCMOC: Overoval jsem se na Moby a ta A-10 co jsem mel ja na mysli to neni. Takze s napovedou to uz snad nekdo da.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    TRAGED: Spravne, kdo neni linej cist, tak se dovtipi haha. Jen celej nazev bych poprosil a pak si zandej
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOCMOC: "Two others A-10" myslim hovori za vse :-)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: it's a piece of cake!
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Název hry podle mission screenu :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam