• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    EZEE
    EZEE --- ---
    JORGES: Iconoclasts
    JORGES
    JORGES --- ---
    Když jsme u těch metroidvanií ... z jaké hry je následující intro screenshot?

ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    JORGES: bod! No jasny, ta hra je uzasna :) Jsi dobrej
    JORGES
    JORGES --- ---
    ATOMSK: Cave story!! Tu hru miluju.
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Tak zkusím ještě náhradní.

Indie plošinovka, kterou vytvořil jeden člověk, hra obsahuje několik různých endingů a best ending je hodně tuhá záležitost.

ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    GURBON: To se moc omlouvám. Nechtěl jsem to tu rozbít :(

Syobon Action (2007) - MobyGames
    https://www.mobygames.com/game/syobon-action

Je to Syobon Action (originální název jsem taky neznal), známější je pod názvem Cat mario. Rozhodně doporučuju do dnešních dní, kdy někteří lezou nudou po stěnách.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ATOMSK: nechces dat nejaky jiny zadani? evidentne je to hodne znamy jen ve tvoji bubline .)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    2MAN: no jo, koukam na to :) ono je to hodně známý.

2MAN
    2MAN --- ---
    ATOMSK: pravidlo 8, Zadávané hry musí být možné ověřit na MOBYGAMES v sekci her pro DOS nebo Windows! Žádné freewareovky nebo dosud nevydané hry. Žádné remaky nebo emulace. Jen oficiálně, komerčně vydané hry řádným distributorem!

neodolal jsem, tvé zadání vygůglil, na mobygames je :)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    2MAN: Unfair platformer to nebyl. Jezisi, ona se flashovka nebere jako PC hra? :( To jsem guma :(
    2MAN
    2MAN --- ---
    Unfair Platformer? Ale to byla jen flashovka, nevím, jestli to vyšlo samostatně
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    PETRPEDROS: Nn, bohužel.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    ATOMSK: Mário Bross?
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Nejvíc vysírající hra vůbec, která se neštítí každý podpásovky a to je na té hře tak zábavné.

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ATOMSK: mas BOD
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    POHODAVOLE: Machinarium
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Syberia 1 nebo 2 (tipuju 2).
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Ve ktere adventure jste museli donest trem robotum hudebni nastroje, aby mohli znovu hrat?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LASICE78: souhlas a pro me celkove jedna z top her na svete. Hral jsem na dp a uprimne me to stalo tolik casu, ze i po letech, co nehraju, obcas loguju, aby nedoslo ke smazani :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam