KBOT: Napsal jsem si zárodek malýho bota na sbírání a počítání bodů, současnej výsledek viz níže. Otázkou je, mám se tomu věnovat víc?
Myšlenka je, že by jednou měsíčně (?) poslal průběžný výsledky a jednou za rok shrnutí za rok. Plus případně může ukázat top 5 (víc, míň?) hadačů historie klubu (která současně sahá do roku 2016, zálohy parsovat nebudu, sorry :) ).
Každopádně by to vyžadovalo nějakou štábní kulturu v bodování. Aktuálně to umí naparsovat jen příspěvky, které obsahují pouze odpoveď na příspěvek a za ním tučně BOD (například [AZRAEL @ Poznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka] ). Ještě asi přidám možnost napsat ten bod stejně na samostatným řádku v rámci delšího příspěvku, ale občas se tu jede velkej bodovací freestyle, kterej asi zchroustat nedokážu.
Bohužel Nyx API neumí upravovat nátěnku/záhlaví, takže zatím jediná schůdná cesta je takhle přímo v klubu
Každopádně mi dejte vědět (palcema, odpovědí, od pošty, atd) vědět, jestli se to mám snažit dotáhnout. A libovolný návrhy na zlepšení rád přijmu a zvážím, ale je to pro mne hlavně hračka, na který si zkouším věci, který mne zajímají.