• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    KAOZZ: Slime Rancher
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    KAOZZ: bod
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    Poznej hru podle obrázku
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MATEEJ: ja nášel toto: The game box's cover features a painting by artist Denis Beauvais, earlier used as the front cover to Nigel D. Findley's 1991 RPG sourcebook "Van Richten's ... zde https://www.mobygames.com/game/3315/ravenloft-strahds-possession/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PLOMBDENTIST: tak ne, spíš Denis Beauvais
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    PLOMBDENTIST: Původně to je cover art pro příručku Van Richten's Guide to Vampires, vyšla v lednu 1992. Autor obrázku je Den Beauvais.

Van Richten's Guide to Vampires (Book) - Mistipedia
    https://fraternityofshadows.com/wiki/Van_Richten%27s_Guide_to_Vampires_(Book)

TSR si pravděpodobně pořizovali obrázky rovnou s takovou licencí, která jim umožňovala opakované užití pro různá média (příručky, knihy, karty, kalendáře...), aby to s autory nemuseli dohadovat dodatečně.

Takže i když přehlédneme to, že ten metalovej obal je zjevně obšlehnutej, tak i z licenčního hlediska je velmi nepravděpodobné, že by to autor prodal TSR jenom pro jedno specifické médium a licenci pro ostatní média si ponechal a sám prodával dál, třeba francouzskému vydavatelství metalových desek.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KAOZZ: jj
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    DOCKINEZ: Lost Vikings 2?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hint

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PLOMBDENTIST: není to Clyde Caldwell?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KAOZZ: na posledni strane jsou credits, ale neni to tam
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    PLOMBDENTIST: Se podívej sám, třeba jsem slepej :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Poznej 2. díl klasiky podle kusu levelu

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KAOZZ: neni to tam nikde uvedeno, ani v rulebooku? to je divne
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    PLOMBDENTIST: Hmmm... a kam přesně bych se měl podívat? Já to tam nějak nevidím...
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    DOCKINEZ: Sakra, jako bych neříkal, že příště dám tři pixely... no je to zase tvoje :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KAOZZ: Tři lebky toltéků?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KAOZZ: prosim podivej se mi od koho je ten obrazek na coveru, zaujalo me, ze jsem ho videl na obalu metaloveho alba, co vyslo December 1st, 1993 tzn. pred Ravenloftem, asi je to neco starsiho ze sveta AD&D
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    KAOZZ: bod
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam