• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    NESS
    NESS --- ---
    lands od lore 3 ?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ve hře jsou takovýhle hezoučký automapy

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Poznej hru podle kompasu a brašničky.

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Je to druha Grandia a DOCKINEZ si zada!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GR... Grandia?
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    No podle mě by mělo přinejmenším automaticky platit, že pokaždé, kdy dá zadávající hint, tak všichni hádající můžou hádat znovu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nebo že by hádající po neúspěšným pokusu mohl hádat znovu až za čas [X], aby se to nemuselo furt psát...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Druhe pismeno je R.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jako neni spatny napad to invertovat. Cili ze zadavajici muze vyzsdovat jenom jeden pokus na uhadnuti.

Cele zahlavi by si zaslouzilo uhladit.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    kdyz jsme u pravidel, nebylo by dobre odstranit pravidlo cislo 4? respektive ho preformulovat, ze hadajici muze mit jeden tip a pokud se netrefi, tak nasleduje dalsi jeden tip atd., ne ze najednou vychrli 5 moznosti, zbytecne se tady dokola pise, ze hadajici muze zkusit znova
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Pratele, dneska jsem po DLOUHE dobe naplnil dodatkove pravidlo F, cili jsem v rozverne nalade a hodim hint: prvni pismeno je G.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Persona to neni. Muzes znova.

Jde o druhy dil sagy. Celkem jsou 4 dily, ale cislovane je to jen do trojky. A jeste onlinovka vysla.
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    SID311: bod
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Persona?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    V roce 2001 vysla na PC predelavka z konzoli - slavne JRPG. Jak se hra jmenuje?

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Haha, tak jsem chtel vtipne zadat, ktera posledni PC hra vysla na CD-ROM ... a k memu prekvapeni mi Moby vyhodilo tolik vysledku z roku 2024, ze jsem od toho radeji upustil.
    SID311
    SID311 --- ---
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Inca
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam