• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    No von to bude Blitzkrieg, ale bez googlení nevim který díl :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Něco mi říká, že tohle bude znát Praashek.
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    SID311: bod
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tenhle dil jsem teda nikdy nehral, ale: nazev hry?

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Je mi desne lito, ze se Laura nechytla - ja bych si pokracovani dal tuze rad! Rozhodne lepsi, nez nasledujici zadani...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    The Dagger of Amon Ra
    SID311
    SID311 --- ---
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Laura Bow 2
    SID311
    SID311 --- ---
    Název hry?

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    SID311: Zadavas! QFG2 Trial of Fire byl skutecne hlavni motivaci meho zadani!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DOCKINEZ: Na krapet delsi diskuzi... ja hral Elite na C64 a tam teda mys nebyla. Oproti leteckejm simulatorum si rotoval telem lode + nahoru/dolu, nic vic. Nebylo mozne naklanet doprava/doleva. Mozna proto mi to prislo relativne snadne (stacilo proklit zhruba tak 800 prdeli a uz mi to slo samo). Ve Frontierovi jsem uz pouzival mys - ale ejlhe, kdyz jsem prisel o navigatora, v nastaveni bylo mozne prepnout na "Elite classic" ovladani a tech par kritickych pripadu jsem zmaknul (nutno dodat, ze ve Frontierovi bylo mozne sejvovat kazdou sekundu, takze tech proklatejch prdeli bylo dvouradove mene).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja hlasuju pro pozdější levely Supaplexu, to sem slušně skřípal zubama.. hlavně když si ho hrál půl hodiny, pěkně si člověk psal postup a krok za krokem plánoval a pak na tebe na konci spadla briketa :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DAVESADE: Já si i po letech říkám, zda moje utrpení v Elite nebylo daný tím, že jsem hru ovládal klávesnicí a myší, a že třeba klasickej joystick by na to byl bejval mnohem lepší.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mne se taky zda, ze je SID uplne nejbliz.

Asi jsem nebyl tak marnej v Elite ;).

A Retal dtto, bylo to lehci, nez se zdalo. Mozna bychom mohli udelat bodovanou soutez obem ;).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, když je řeč o zkoušce ohněm a přistávání, tak přebíjím Retaliatora a říkám Elite.

Protože než si člověk našpároval na docking computer, tak přistávat na otáčející se orbitální stanici byla skutečná zkouška ohněm. Těch rozmlácených klávesnic! Těch kurev, pičí a mrdek! To byla hra :)

Ale podle mě to má správně SID.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Retaliator, hlavně přistávání.
    SID311
    SID311 --- ---
    DAVESADE: Quest for Glory 2?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAVESADE: Tutorial v Driverovi :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam