• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    nazev hry?

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: jsem si říkal, proč to tam není..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DAVESADE: btw hru stáhli ze steamu (a je nyní už jen na GoGu) protože tvůrci se s tím moc nesrali jeli nějaké falešné hodnocení ve velkém (očividně to bylo hodně serious, protože ani po dvou letech to nevypadá, že by tam SimFabrich (to je ten developer) měl být někdy zpět...

Valve removes SimFabric games from Steam over fake reviews allegations | Game World Observer
    https://gameworldobserver.com/2022/11/30/valve-bans-simfabric-steam-fake-reviews
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    PRAASHEK: Ja jsem na Saboteurech odkojenej, jak na MZ800, tak na ZX a pred par lety jsem si dal oba remaky na Switchi... hele, tobe to prozradim - ty remaky jsou super samy o sobe, ale neobsahuji jen zakladni hru... dohranim to totiz teprve jen zacina1

A prihreji si polivcicku - stary blog o obou hrach: https://angryplayer.blogspot.com/2010/01/saboteur.html
    KEJML
    KEJML --- ---
    JANDOS: Ano!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KEJML: Tunneler?
    KEJML
    KEJML --- ---
    TOOMIX: bod
    KEJML
    KEJML --- ---
    KEJML: bod
    KEJML
    KEJML --- ---

Poznej hru podle menu

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    aaaaaaahhhhaaaaaaaa :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEJML: ano
    KEJML
    KEJML --- ---
    TOOMIX: Elastomania
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Ne, můžete znovu.

HINT: Hra je z roku 2000, maďarský vývojář, hra má předchůdce z roku 1997 pro DOS
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    TOOMIX: crash bandicoot?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Nevím, jestli to někdy vyšlo v portu na PC, ale zní to jako Bounce Tales.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Poznej hru podle popisu - Sebrat všechna jablka a skočit na kopretinu.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TOOMIX: Zadavas!!!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TOOMIX: vůbec jsem nevěděl, že vyšly remaky (a že se první díl psal s vykřičníkem)! To si normálně musím zahrát, dvojka byla docela těžká ale taky se mi ji párkrát podařilo dokončit na MZ-800, jednička oproti tomu jednoduchá. Ke dvojce jsem měl oxeroxovanou mapu na A3, kterou vytvořil ručně nějaký Polák, "NIETOPIERZE" v legendě se mi vryli do paměti navěky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAVESADE: Saboteur!
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam