• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    AZRAEL: bod
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    V ktorej hre musi hrac zastavit tzv. Salamunovu armadu?
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    krasna hra btw
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    AZRAEL: BOD
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    KRYSTOFK: Undertale?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    AVATAR: zkoušel, ale už nevím proč, mi v něčem nesedl.
    TOOMIX: nnn jsi zkousel? Imo nejlepsi :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEJML: používám i FYX, ale Nyxdroid zobrazuje nejvíc obsahu, ikdyž má svý mouchy. Pár věcí jsem do Nyxdroidu upravil, ale nějak nemám moc čas no
    KEJML
    KEJML --- ---
    TOOMIX: Kéž by se nyxdroid začal zase vyvíjet, nebo naopak umřel :( už jsem kvůli němu přestal používat formátování pomocí tabulky, i když tady by byla naprosto logická.

No nechť se rozhodne pan majitel, jestli za těhoe podmínek chce měsíční přehledy v klubu, nebo ne.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEJML: jo, Nyxdroid jak je "starý", tak dlouho načítá velmi dlouhé příspěvky (třeba i pár vteřin) a je jedno, jestli jde o kvanta textu nebo 30 odkazů na odpovědi. U 99 % příspěvků to ale nedělá, jsou krátké.
    KEJML
    KEJML --- ---
    TOOMIX: Jo, ty 9diazy chci zrušit tak či tak. O tomhle problému s nyxdroidem jsem nevěděl, ale doufám, že bez těch odkazů by to mohlo být ok
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEJML: ten měsíční/roční přehled mi vždy na několik vteřin zasekne celý Nyxdroid (protože je to dlouhý příspěvek), ale to je problém Nyxdroidu. I tak bych to bral třeba jen na nástěnku, případně jen měsíčně tupý přehled s ID, počet bodů bez odkazů na odpovědi (ty třeba jen na tu nástěnku).
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    HINT - ackoli to neni pixel art ve vyznamu manyry, je to velmi low-res game
    je to pribehova hodne quirky gamesa a v podstate single-handedly udelany porojekt
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    KRYSTOFK: Boovie
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    KRYSTOFK: hint pls!
    KEJML
    KEJML --- ---
    KEJML: Nějak se tu nehádá, tak jen pro info, Nyx byl velmi svižný s rozšířením api [NYX @ nyx :: API] takže vyhledově dodělám do Kbota to, že bude na nástěnce udržovat každoroční výsledky a zároveň průběžně pořadí (teoreticky by to měl být schopen updatovat při každém započítaném bodu). V klubu bych ho nechal jednou měsíčně tak, jak je to teď.

Případně pokud by si pan majitel přál jinak, nechť mi dá vědět.

Neslibuju žádný termín, ale snad v dohledné době
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEJML: ty jo automatický generování nástěnky přes API bych potřeboval. Spravuju tipovačku "Kdo umře", tipy eviduju ručně přes GUI do databáze a pak mi z toho skript na tlačítko vyplivne do schránky komplet HTML na nástěnku (body za letošek, statistiky, přehled tipů, achievementy atd.). Tam to ale pak musím stejně vložit ručně v editaci.

[Kdo umře - tipovací soutěž]
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAVESADE: To se dělá automaticky každý rak samo, stejně jako loni. Proto taky teď za prosimec poslal Kbot celkové hodnocení za rok a ne průběžné měsíční.

KAOZZ: No žádnej webovej ksicht to bohužel nemá, jsou to jen dvě serverless funkce, který se pravidelně spouští. Technicky by asi bylo snazší, kdyby bot mohl psát přímo na nástěnku, ale tehdy na to Nyx neměl API.

Dala by se asi udělat i funkce, co ukáže vysledky na webu, jen tam teoreticky hrozí, že při hodně zobrazeních (třeba nějakým zlým botem) vypadnu z free tieru na AWS.

Výhledově se nad tím zamyslím.
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    DAVESADE: Popřípadě ukončit zkušební provoz, který bych považoval za 100% úspěšný a nahodit nějaký link do záhlaví, kde by se na to dalo kdykoliv prokliknout? Předem všichni děkujeme :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    @KEJML Je mozne uchovat score za 2024 a vynulovat? Nebo resp. drzet jen poslednich 365 + historicke? Jestli by melo smysl teda do toho systemu uchovavani hodnocenii sahat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam