• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    KEJML: BOD
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    _KOFILA_: kunitsu, kurva! diky, zes uznal :)

ZADANI: Z jake PC hry to je. Napovim, ze se nejedna o original ale remake, ktery vysel na PC s podporou VR. Puvodni hra je fenomen.

KEJML
    KEJML --- ---
    Konečně jsem měl na čas na KBOTa, od teď umí psát i na nástěnku! Zatím tam dává průběžné bodování za aktuální rok, ale jak nad tím tak přemýšlím, asi to upravím na aktuální měsíc (nebo asi obojí?), plus ještě přidám archív od roku 2023 (před tím nemá KBOT kompletní data), tam hádám stačí jen ten roční souhrn. Desing nástěnky taky ještě trochu poladím časem.

Body se přičítají na nástěnku okamžitě po započítání KBOTem, případné smazané body se odečtou na konci měsíce (když KBOT posílá měsiční vyhodnocení).

Musel jsem kvůli tomu komplet přepsat deployment, protože předchozí řešení používalo dnes již neudržovanou knihovnu. Na funkčnost by to nemělo mít vliv, ale kdybyste si náhodou něčeho všimli, tak prosím hlašte.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    DRAGON: jasně, uznávám, zadej si...
    hra se jmenuje Kunitsu-Gami: Path of the Goddess a doporučuji vyzkoušet demo...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hra mela nocni a deni fazi, ze jo?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    je, ja vim, co je to za hru, japonska, hrozne pekne to vypadalo, lavovej mec, takova i strategicko akcni, rozmistujes vesnicany..jmenovalo se to tusim Kanecu Way of the Lord nebo tak nejak, nedari se mi to dohledat :/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XSOFT: kolego, obradni serm, ritualy… to nesedi na zadnou jinou hru…
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Hra bezi na RE enginu a vysla loni
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    _KOFILA_: Zahrat mozem odporucit, je to dost originalny a aj zabavny zazitok
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    ARANIUS: Ono by to uplne stejne sedelo na:
    Tendrils
    nebo
    Crypt of the Necrodancer
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jakmile porazíte bosse, dostanete masku, jež vám odemkne nové povolání u vesničanů a na vaší cestě se objeví další vesnice...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    _KOFILA_: DDR occult edition ? ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ve které hře je tanec hlavní způsob, jak se vypořádáte se vším. Se sílou, vyvoláváním, rituálním očišťováním, přípravou na bitvu a dokonce i při samotném boji – obřadním šermu?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    AZRAEL: já si to zaboha neumím zapamatovat a zahrát .)
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    _KOFILA_: pyre, aby sme boli presni, ale close enough :), davas
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    spyro bez s!
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    hint: hra je mix visual novely a subojov pripominajucich basketbal
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    MATEEJ: Space Jam to nie je