• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Snimek-obrazovky-2026-02-24-170055
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Hint: Není to přímo Cthulhu, ale lovecraftovské to je hodně.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SID311
    SID311 --- ---
    MATEEJ: Sunless Sea?
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    MATEEJ: Call of Cthulhu?
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    MATEEJ: bod
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Poznej hru podle textu:

You carefully pick your way forwards when movement on the top of the cliffs catches your eye: Robed and figures emerge as they appear to be dragging something towards the edge of the cliff.

To your horror you realize what the party is dragging: a naked man and woman, bound and gagged, are struggling desperately as they are mercilessly pushed towards the edge of the cliff.

One of the cultists shouts and points towards the surf in elation. Utter terror fills the eyes of moribund couple. You follow their gaze and turn to see, emerging from the surf, a creature of sheer horror:

Larger than any sea-creature you've fought so far, a hulking shape greedily waddles towards the base of the cliffs. Pincers snapping and tentacles swarming greedily.

Before you can react further the cultists hurl the two naked forms from the cliffs.
    The pair impact the ground below with a sickening splat and with surprising speed, the hulking beast falls upon their remains.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    MATEEJ: je to tak
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Indika
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    WENOUSH: Ambika ?
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    WENOUSH: bod
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Tak navážu ma předchozí hru, tohle je víceméně novinka též z Ruska. Abych rovnou upokojil vášně, tak dodám, že hlavní vývojáři před zveřejněním hry emigorvali, protože s touhle kritikou ruské ortodoxie poněkud narazili:

GURBON
    GURBON --- ---
    GREAT_R: BOD
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    WENOUSH: jj, je to z pathologic, zadej
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    GREAT_R: Pathologic 2

(pokud to teda není trojka)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DOCKINEZ: Jo, sorry. :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pls serte na to, abysme se nakonec nedostali k tomu, že američani jsou jen umytí rusi. To by těch her už moc nezbylo.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    GREAT_R: Já russáky nenávidim od narození. Zničili mnoho členům mé rodiny život a prostě to tak mám hozené, pardon. A odmítám nějaké argumenty typu, že russáci nebyli vždycky rozpínavá zkurvená svoloč. Byli, tečka. Nicméně to sem nepatří. ;)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    HUGH_BOYLAN: to delali Rusové asi tak v roce 2006. Ten stejný tým, co pracoval i na the Void. Jsou to krásný hry a byla to trochu pozitivnější doba než dnes 🫣
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    GREAT_R: To jsem někde viděl, ale nakonec jsem si to nekoupil, protože to dělali russáci a název už jsem zapomněl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam