• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    GURBON
    GURBON --- ---
    nechcete nekdo uz dat neco nahradniho? hnije to tu 3 dny
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    HINT: Nazev hry zacina stejne, jako prvni 3D dil serie Resident Evil (nepocitame Survivor, to uz jsme si rekli minule).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK:
    PRAASHEK: ptám se první díl (tedy fázi) série. Kampaň je hromada misí za Německo, Sovětsko, USA.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hint
    první dvě inkarnace (2004+2005) se odehrávají za druhé světové války a ta třetí (2009) v 1950s - NATO vs Sověti.

Plamenometčíci mohou "vyhnat" posádku z nepřátelského tanku, ten můžete pak obsadit svými pěšáky. Tuším že se dal vyřadit i pás na tanku. Některé poškození může opravit sama posádka, jinak je tam opravárenský vůz.

+ nějaké karabiny a pistolety masszynowe

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    sleduje tohle auditko Omnihashův dealer? jestli ne, tak bych uctivě poprosil o hint :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (btw Soldiers: Heores of WWII měli dobrou kampaň, Faces of War snad asi celkem ok, ale trpěl jsem tam dost na nefunkční sejvy takže jsem to celkem brzo vzdal, jinak mě to ale bavilo moc. Mám to znovu "rozjeté" (=asi jedu tutorial nebo to volně přešlo do hry, vlastně ani nevim teďka).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OMNIHASH: můžeš znovu. btw ty přidružené tvorby jsou Soldiers: Heroes of WWII a Men of War série, to už jsem moc nehrál. Vadí mi tam absence nějakých trochu smysluplných kampaní, jestli tam někde už jsou, tak rád uslyším, že tomu tak je. Pokud někdo hrajete, dejte vědět.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OMNIHASH: ty mluvíš nejspíš o Faces of War resp. přidružených tvorbách. tady špaginy nesbíráš
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PRAASHEK: twl!!!
    Tohle mě nutil dýler pozorovat pokaždý, když mu došlo hulení a čekali jsme na závoz před patnácti lety. Strašlivej mikromanažment, aspoň v jeho podání. Ty vojáci měli inventáře. A daly se jim krást bouchačky a binokuláry. Snajprama vždycky vystřílel řidiče od aut, a pak je ukrad. Po každý přestřelce strávil půl hodiny procházení mrtvol, aby našel breny a špaginy. Taky to mělo nejakej generátor kampaní a nakupování jednotek mezi misemi za body. Jméno bylo určitě panzer, phase 3, protože pokaždý při loadování pouštěl Panzerlied. Normálně si mi spustil PTSD!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: ne

hint
    jednotky mohou obsazovat cizí vozidla, pokud je cizí posádka opustí
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Company of Heroes?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK:

hint
    hra vyšla v roce 2004, měla následovnici v roce 2005 a pak ještě v roce 2009 (první dvě slova názvu vždy stejná)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DAVESADE: můžeš znova
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Pripomina mi to Blitzkrieg
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zadani:

poznej RTS dle ingame screenshotu. btw starší ale pořád se to dá hrát a baví

GURBON
    GURBON --- ---
    PRAASHEK: myslim ze muzes zadat
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ad Bruec Lee - to jsem na sharp mz-800 nikdy nepokořil. ale taky vím, že když jsem to zkoušel na atari-800 (jenom párkrát u spolužáka) tak se mi to hrálo asi 100x líp
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DAVESADE: hlavní protagonista mi vždy připomene postavičku s mečem ze starého bruce lee na 8bit (vím, že vypadá jinak, ale jak je pixelovatý a jednobarevný, tak to dělá v paměti stejný dojem).
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    No fuj!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam