• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    Poznej hru dle screenu

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    SAMMAEL: Tak jeste nejakej detail musis pridat.

Jsem kvuli tomu nespal!
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    LASICE78: Quasimorph, nebo tak nějak
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    podle screenshotu poznej hru

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    LASICE78: Hura, zadej!
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    DAVESADE: snad pinball illusions... nevím ještě nebyl zmíněn, takže vylučovací metoda
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    DAVESADE: Určitě ne, ale tam to ukazovalo procenta/počet.
    DAVESADE: Není to žádná z těch, co tu byla zmíněná.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    SAMMAEL: No a rozbil si v tom levelu vsechno?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    SAMMAEL: Radi ti pomuzeme, mohl bys alespon potvrdit, ze zadna z nize doporucovanych her to neni?

Uznavam teda, ze bonus za rozbiti vseho je dost signifikantni, pricemz si ho nevybavuji v zadne z jmenovanych her.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SAMMAEL: projeď youtube a zpovídej chatbota
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Tak jsem si stáhnul nějaké demo Rise of the Triad: Ludicrous Edition. To mi je povědomé, taky se tam rozbíjejí vázy a okna, ale na konci levelu mi chybí ten bonus za to, že jsem rozbil všechno.

DAVESADE: Hexena si pamatuju, ten byl skvělej, ale tohle byla střílečka, bez magie.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DAVESADE: Jestli to podle tohodle hintu nedate, je chyba na vasem prijimaci.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Aby to nebyl Heretic, resp. Hexen.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Ty mnichy berte prosím s rezervou, ale nebyli to zombíci ani náckové. Rise of the Triad jsem si teď nainstaloval, a tam je furt tma, a jen chodím a střílím, nehledám žádné klíče, a nemohu nic rozbít. Shadow Warrior je vlastně Doom.
    Matně si vybavuju, že tam nebyla taková tma jako Doom a spol., že to bylo mnohem světlejší, a zdobnější. Na tehdejší dobu.

NESS: Tohle jsem taky hrál, ale to nebude ono.
    NESS
    NESS --- ---
    SAMMAEL: Tomu popisu fakt sedi nejvic Rise of the Triad, i podle toho archivu to sedi https://allthetropes.org/wiki/Die,_Chair,_Die!

An early First-Person Shooter called Rise of the Triad was one of the first, if not the first, to have destructible objects, down to the coins you could either pick up in order to gain a life, or simply blow up to have a chance to get a bonus at the end of the level.
    NESS
    NESS --- ---
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DAVESADE: Nechceš hodit hint? Očividně nemáme nikdo tucha.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Ešivá na to přijdeme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam