• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    takze dalsi videiko pribudlo konecne :

http://www.infinitos.cz/galery/InfinitosPiskotParty.wmv / 13MB/ - trochu horsi kvalita zaznamu
    TRYSKOMYS
    TRYSKOMYS --- ---
    to glumik je sikovny chlapik :)) on to urcite zmakne..ja bych se na nej spolehla :))
    LYREL
    LYREL --- ---
    GLUMON: to je problém, jsem manuálně nezručná, klidně dám peníze komukoli za to, aby mi to vyrobil, protože mé poslední pokusy s vrtačkou a trubkou dopadly všelijak. Kevlar bych taky raději kupovala od někoho, než se spoléhala na pošty, nemám s tím až tak dobré zkušenosti, jsem paranoik a vystoupení se blíží, potřebujeme trénovat hlavně kvůli šíleným kostýmům..

taky se nám zakázalo plyvat, takže polovina efektu vystoupení jde do kytek. na poslední chvíli vyrábíme firefans, ale je to k breku.
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    LYREL:
  • www.zonglovani.cz - a jejich eshop

• mam k dispozici kevlar:
      4,5cm - 300,-
      5cm - 300,-
      12cm - 650,-

• neco ma Lucien - tze checkni Fireshow.cz

• jinak nez omotavani retezu doporucuju si poskladat katedraly ..
    LYREL
    LYREL --- ---
    Můžu být otravná? Čekají nás Thálie a jsme bez kevlaru, nedá se někde v Praze sehnat v kamenném shopu o šířce tak 8cm? čistě na omotání řetězů a dvou firesticků. prosím prosím prosím....
    MRACEK
    MRACEK --- ---
    GLUMON: pěkné video, pěkné synchra, jen mi přijde trošku škoda toho nasvíceného kostela za váma, občas to tam ruší.
    Jinak, dcerka, která mi teď sedí na klíně se mě ptala: "a proč tam mají tmu?" "aby byl vidět ohýnek" "a proč točí?" "protože je to baví....." :-)).
    DRAT
    DRAT --- ---
    AMAEBA: nojo, se vam to foti, kdyz mate doma muj werkcajk. :o]] ne ze to bude rozvrtany a upatlany, az prijedu.
    zabiram si serii s vrtackou. :D
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    ok. a mozna s mirou nafotime nejaky perverzni kalendar...viz inspirace vinoteka a killing jokes :o) budou tam figurovat zalezitosti jako olej, sroubovak, hasaak, rozervane monterky a dalsi prima veci. zajemci do posty a penize na ucet...
    ONDREEJ
    ONDREEJ --- ---
    AMAEBA: ja chci taky:)
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    do sveho ci tveho?....tak ja ti dyztak jednu udelam ;o)
    TRYSKOMYS
    TRYSKOMYS --- ---
    klarko tebe s pajkou to bych moc rada do rodinneho alba :)
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    to abych dnes zasla pro tu pajku at nerypete
    DRAT
    DRAT --- ---
    v budoucnu... "o]]
    ONDREEJ
    ONDREEJ --- ---
    AMAEBA:jj jednou urcitee:)))
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    ONDREEJ: budou...
    DRAT
    DRAT --- ---
    ONDREEJ: takovejch by bylo... "o]
    ONDREEJ
    ONDREEJ --- ---
    GLUMON: kazdopadne az nejaky budou tak se hlasim!!!!:)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    ONDREEJ: mno taky bych potreboval aspon 2 nahradnii .. sak bracha na tom zrovna moc nezamakava .. :o/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam