• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    GLUMON: nevadilo mi konkretne fireshow.infinitos.cz - spis ze kdyz se na vas web jako tvurce toho naseho podivam, tak tam ty inspirace (naprosto nepozmenene) vidim az az, a to mi fakt celkem vadi :(
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    JRSADY: Inspirace byla odevsad mozne / nerikam ze od vas nebyla zadna, ale nebyla jedina - fire webu je hodne tzn. i hodne inspirace / , pak se jen udelalo co umi system ..

add fireshow.infinitos.cz , vadit ti to muze , ale je to proste nase cinnost .. odkazy fireshow.infinitos.cz / uvshow.infinitos.cz mame uz od zacatku / i na puvodnim webu / jen je ted vic promujeme - samo facha i klasicky www :o)
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    MATT: jj..slo jen o mensi vecerni haluz. to Glum ;-)
    MATT
    MATT --- ---
    AMAEBA: ale to pak nejsou univerzity ale fakulty, a my jsme kdyztak z fakulty lesnicky a evironmentalni ;^)
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    GLUMON: dokonce i Fireshow.Infinitos.cz .... hmm... musim rict, ze mi to trosku vadi...
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    GLUMON: koukam ze jste se nechali celkem dost inspirovat...
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    MATT: na hnojarne je vsecko :-)
    ale dik za upozorneni..
    MATT
    MATT --- ---
    jo jen koukam na vas web, tak vcera ste byli na cesky zemedelsky universite, technika je v dejvicich..
    MATT
    MATT --- ---
    diky za vcerejsi fireshow, co sem sem se bavil s lidma, taxe moc libila... ja sem se pak docela vyndal, tak uz jsem nic nedomluvil, ale co vim tak to snad v3s s vama nak zaridil. doufam ze spokojenost nebyla jen na nasi strane... ;) jen skoda, ze to nevyslo uplne nejlip s tou hudbou.. :\
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Tak po několika týdnech porodu, piplání a úprav jsme vypustili na svět náš nový webíík .. http://fireshow.infinitos.cz
    kdyžta připomínky do pošty nebo semhle .. :o)

Asi se tady v klubíku a jinde nebudou zobrazovat dříve linkované obrázky, galerie byla přepracována a původní linky neexistují ..
    LYREL
    LYREL --- ---
    GLUMON: mazec:-)
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    tyjo dobry;)
    kolik vas tam nakonec bylo?
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    pekny, to je ze vcera?
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    TRYSKOMYS: Se ob4as sem tam fotecka zadarii .. ;o)
    TRYSKOMYS
    TRYSKOMYS --- ---
    koukam na tu fotku z monotones a zda se mi, ze to mate nak podezrele presne sesynchronizovany...super!!!!
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    MARTINAA: Dalsi moznosti mozna budou St a Sobota , nejspis taky takhle vecer ..
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    tyjo, ze zrovna pondeli.. takovej ctvrtek kdyby to byl...
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Venku již je mlhavo a hnusně- a tedy: TĚLOCVIČNA...
    kdo má zájem (z obyvatel Prahy), tak toto pondělí 21.00-23.00(22), tedy v pozdních hodinách si jdeme zatočit do Kobylis. Příspěvek cca 30 Kč na pronájem

Jedná se o Sokol Kobylisy, který je nedaleko metra C - kdyžta pošta
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam