• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    SLAUGHTER: s tim CO nebo JAK nemuzu nez souhlasit! tak jsme to meli od zacatku a nejvic jsme se v tom utvrdili, kdyz po tom co jsme zacali tocit verejne v CR za nama chodili lidi tocici, a castovali nas hlaskama jako ze nic neumime a vlastne si to spoustu lidi mysli i ted, coz jim neberu...
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    Pripojim se. na cjc 06 jsem nevidel nic, co bych uz nevidel drive na videich...
    Zpusob, kterym vetsina lidi v republice toci a premysli o teto manipulaci ani neumoznuje nove variace...
    O tom si muzeme popovidat za 14 dni...
    Napady na originalni synchro jsou, lidi nejsou...
    PS: jdete-li spravnym smerem, je jasne, ze budete objevovat objevene, bo si potrebujete hladit ega, ze jste byli prvni a ze je to vas napad (nekomu jde o to CO, nekomu zase JAK)?
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    GLUMON: jak sem rekl, rad se nacham preqapit, az na nejaky narazis - informuj... ale pokud to nebude starsiho data nez nase promo2003, tak me to nezajima...
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    JRSADY: neboj .. urcite najdes video s tim ze to nekdo dela hus davno .. :oDDD, lidi co si hraji s ohnem jsou spousty a vyukovych i dalsich videi taky vychazi vic a vic ..
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    GLUMON: sem je videl (FlameOZ a i vetsinu ostatnich), je fakt ze tam delaj dost, ale ne vsechno a hlavne to provedeni je trochu jiny, ostatne jako u spousty dalsich tycarskejch pohybu, nez ho delame my...

jinak vase Poi Duo Synchro sem videl na videu taky o moc driv nez jste ho zacali delat vy - bohuzel ted u sebe nemam ty DVD s postahovanejma videama a nevzpomenu si na jejich jmeno...

no nic, nezbyva nez zopakovat "to je kazdyho vedomi a svedomi", inac my samozrejme taky makame na novejch vecech, ktery snad budou takovej masakr, ze nebudou snadno kopirovatelny ;) a to ze te to zene dopredu je fajn, to je jasny.... jen myslim, ze cas od casu ma nekdo pravo si postezovat a vlastne je i celkem v pravu (coz opet netvrdim, ze byl ten pripad)...

p.s. jinak si troufam tvrdit, ze par veci jsme vymysleli opravdu my a kdo je dela - kopiruje (napr. vrtulnik... a uz sem ho nekoho videl delat; nebo ty skocky s lanama a tycema), ale pokud najdu video ci fotku co me presvedci o opaku, rad to odvolam...
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    JRSADY: jo jo paranoia je zla vec ..
    na HoP se jeden cas trochu resilo plagiatorstvi ohledne jednoho synchra s tycema, tze jsem tech syncher videl docela hoodne ..
    FlameOz , AA , Masara in Daiba(mam pocit) , Phoenix, Divine Imagination, Vy a dalsi co mi neutkveli v pameti

zkus si nekde vyhledat videa FlameOZ / moc je nezverejnujou / - zarucuju ti, ze tam najdes vsechny prvky, ktery ve vasem synchru s tyci delate a delame je vlasne taky .. :o) .. prece jen je tezky s tyci ukazat neco co esce nikdo jinej nedelal / par veci jsme ted vymysleli, ale je mozny ze je nekdo dela davno /

To samy nase Poi Duo Synchro, ktery delame a vylepsujeme uz pres 2roky .. Postupne vidim vic a vic lidi, kteri nektery prvky pouzivaj a co z toho.. Buzzsaw zady k sobe se stalo klasikou vsech poi syncher a pro nas je motivace se posunout zase dal a vymyslet novejsi neokoukany prvky .. ;o)
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    cus DRATe... ale jo, koukli - mockrat a do ted to delame, prave proto jsme se snazili je udelat originalne... ted nemam vubec cas se na ne koukat a ukazat ti v cem mi prisli az moc podobne, je li tomu jeste vubec tak - nicmene to nechme byt, to je kazdyho vedomi a svedomi... treba jsem byl zbytecne paranoidni, jako kdyz jsem videl na tocniku synchro s tyci ;)
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    GLUMON: vybornej letak, teprv ted sem si vsimla, ze to ste fakt vy, celou dobu premejslim, jakto ze vam ty spartakiadnici sou tak podobny;))
    DRAT
    DRAT --- ---
    cau JRSADY: chci se jenom zeptat: copak vy ste se pri tvorbe vaseho vebu nekoukli na jiny? podobnejch webu o fireshow je prece po svete spousta...

GLUMON
    GLUMON --- ---

Workshopy - nejspis :
    Richee , Zlej Petr , esli ma zajem nekdo dalsi , hlaste se pres maila , nebo postu
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Parker Hannifin - Poděbrady
    sestřih z Glow&Fire vystoupení

42MB WMV
    MATT
    MATT --- ---
    GLUMON: *thumbs up* btw: peknej pupicek.. ;))
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Nové videiko

Večírek fy. ABL v klubíku N11
    34MB
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    MATT: mno jak jsem psal driv , klekl fotak , tze ty 2 kousky dole jsou skoro jediny pouzitelny co vylezlo .. sice se povedlo nafotit skoro 40 fotek, ale jsou strasny ztraty :o/ .. brzo snad bude videiko ze stejnyho vystupka , co jsme delali u vas ( Parker )
    MATT
    MATT --- ---
    nemate ete naky fotky z toho pasovani, stacilo by par, myslim ze by to par spoluzaku ocenilo, nikdo asi moc fotit nestihal.. predem dik
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    sak respekt lidem dobre vule. A na konec diskuse- T.S.Kuhn: Struktura vědeckých revolucí (v této diskusi OT, ale má to i s životem dost společného)
    MATT
    MATT --- ---
    a mozna by palitchi - aby nebyli poktritci - meli prestat pouzivat triky jako vlnu, motylek, to urcite nejsou jejich napady... ;-)) just joking..
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    mozna bysme meli vic experimentovat.. treba se pokusit v lidech vyvolat dojem uzasne fire show pomoci piskacich brontosauru a kyticek. Treba by to vyslo :-))
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    TULEN: popravde nad tim obcas premyslim a snazim se neco vymyslet ;)
    MATT: stezoval jsem si na to, kdyz nekdo pouzije vicero detailu, ktere by mohl udelat trochu jinak, ale mozna se mi to fakt jen zda a prehanel jsem...
    AMAEBA: jojo, a taky synchra, efekty, kostymy a muziku :)
    MATT
    MATT --- ---
    JRSADY: jednak mi zas tak podobny neprijdou, infinitacky jsou prehlednejsi, a druhak mi pride jako by si seznam stezoval, ze altlas je okopirovanej, nebo cyber by nadaval na nyx, a mageo zas na cyber.. nebo renault na peugot, ze ma taky ctyri kola a volant!! kopiraci jedni! ;)
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    JRSADY: :-) jojo...mas pravdu. HTML kod, pixliky, menu nalevo, uvodni stranka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam