• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    LYREL: samovýroba .. jmenovitě Klárka primo podle ksichtiku ucinkujicich .. :o)
    LYREL
    LYREL --- ---
    paráda, kde jste nakonec ulovili ty masky?
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    tak se nám konečně zadařilo- pro zájemce máme na prodej trička, tílka a mikiny a to přibližně s těmito motivy :-)
    jedná se o značku Lambeste, kterou již máme osvědčenou

ceny:
    tílka 300,- (velikost M- ale jsou i na mne...)
    trička 350,- vel. L
    mikiny 550,- vel. S,M, L rozepínací i klokany
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    GLUMON: kuju..mno já to ve škole samozřejmě tiskla...páč matrutia, ale...zůstane to škole...ale je fakt že nákou kačku bych na to hodit mohla...a vytisknout to aby to bylo..
    jinak k tomu logu..ja sem ho mela navrhlý už dlouho..ale nejako sem ho zahrabala a neřešila...pričemž si na to vzpoměl můj grafik..a dokopal mě, aby ho dotáhla...
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    SMERIES: gratujujeme :-) i za psa.
    k letacku- fakt krasa a profesionalita na prvni pohled (kze uz TF ma konecne logo). Byt vama tak to vytisknu na pekny a kvalitni papir...
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    ¨hola...tak praktickou maturu sem už dodělala...
    tak posílám jednu část...
    ale omluvte typografické chyby...pac to je pdf jeste pred korekturou

http://fatbear.freetekno.cz/berry/martinka/industry/tf.pdf
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    CHOTOUCHOVAK: to víš, zdivočelé samice a jejich samci :-D
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    AMAEBA: Pěkné video ;-)
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    MARTIC: dix :-)
    MARTIC
    MARTIC --- ---
    cus! tady mate docela povedeny fotosky z fireshow na MMM (estli ste nahodou jeste nevideli... :)
    http://www.poslouchej.net/fotky-Fotky-z-Million-Marihuana-March-618-1.html
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    výběr z Milion Marihuna March 2007

CUBE
    CUBE --- ---
    GLUMON: joo, beru te za slovo, prijedte klidne uz ve ctvrtek pomoct stavet... dostanete najist, napit a nudit se urcite nebudete:)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    CUBE: v poho , snad se nam povede prijet driv a kdyzta helfnem , nebo aspoň kouknem jak se to staví, aby se to dalo líp nabízet :oD
    CUBE
    CUBE --- ---
    GLUMON: prijede snad tusim jeji otec rikala:) jinak domluva byla paradni, pristi tyden prijedou okouknout louku a kdyz to bude vse dopohody, tk si placnem:) ..jen si to budem muset pekne postavit, tk sem zvedav jako to bude makacka :))
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    CUBE: jj , urcite par veci vezmem .. koukal jsem na stranky a je tam foto sapito, tze jste se s cecilkou domluvili ?? a nevis jestli i ona sama prijede ?

jinak pro ty, kteří nesledují , tak se jedná o Culture fest
    CUBE
    CUBE --- ---
    GLUMON: nezapomente udelat par kopii az pojedete na ten nas festival,, urcite si vas par zajemcu vychyta..:)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Po dlouhé době úprav a předělávání spatřilo světlo světa naše promo video DVD

Obsah : 4 vybraná promo videa o celkové délce cca. 15-20min
    obsahuje zatím nezveřejněné promo 2007 / bude na webu na konci května /

žel bylo celkem pracný a ne zrovna levný je vytvořit, takže pro případné zájemce cena 150,- při doručení poštou /nemáme rádi chození na poštu / , nebo 100,- při osobním odběru
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    T_RAVEN: vsechny oblecky jsou UV... a k nechuti- stejne to chce jeste poradny upgrade, ohen je prece jen ohen
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    GLUMON: SUPER! ty oblecky jak tocite s trojbarevnejma lightstickama sou taky uv nebo tam mate nejaky svititko?

s udivem zjistuju ze shlednuti uv proma ve me lehce potlacilo nechut k lightstickum a uvckum, vypada to fakt dobre `]
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam