• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    BINABIK
    BINABIK --- ---
    MAJKY_MAGNIS: klepni na levým na ikonu člověka a hned navrchu je odpovědět
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    jo a jetě jedna věc :-D sakra lidi jak mám prosím reagovat? snažím se oto a jetě jsem nato nepřišel pokaždé mohu psát jen nový článek :-D
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    super dík ;) mějte se zdar.
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    MAJKY_MAGNIS: Už brzy, bylo asi 40min záznamu, spousta je toho dost roztřesenýho, nebo jsou natočený něčí záda, tře výsledný materiál bude kolem 5ti minut .. během pár dní bude uploadnuto
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    TOO GLUMON: zdarec. Hele bude prosím nějaké videjko z Nicka? ;) dík moc Majk.
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    jinak doporučuji navštívit weby účinkujících
    http://www.homeofpoi.com/articles/COL2007.php

některí jsou opravdu dobří a mají pěkný videa i na webu
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    tže první preview COL 2007 / a možnost objednání /
    http://www.homeofpoi.com/shop/productDetails/472_45_DVD_007_inspirational

jestli všechno pujde dobře , tak nejpozději začátkem měsíce bude v Čr naše kopie , tze snad bude i ňáká ta promítačka ..
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    KUZZMA: jojo.. a take je to na vas videt... holt my pracujici lid :-D
    kecam..cas se snad najde, ted uz jen cvicit vic triky
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    MAJKY_MAGNIS: Co? Tak to nevim... My jsme zvykli tocit tak 3-4 hodky v kuse. Kdyz delame party, tak se na place hadame celou noc kdo bude tocit... Pokud beru Nickovy vychytavky, tak by to do nas mohl sypat furt. Jsou to veci na ktere prichazis 5 let sam a kdyz ti to nekdo takhle naserviruje, musis jenom hltat.

A kdyz jsme u toho, kolik vychytavek a tricku uz umite? SuperDuperUperloop nepocitam, to uz bylo proflaknute predtim.
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    AMAEBA: mě taky.... celkem dost... ale jakože stačila tak půl hodinka hodinka pauza.... a bylo by to cajk a mohl bych začít znova teda snad.... :-D
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    KUZZMA: mno.. to mne se hlavicka tak nejak prepalovala... :-)
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    MAJKY_MAGNIS: Ja bych to nelenil protahnout na celou noc... Vychytavky s mistrem:)
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    jakože hláška jak dvě :-D ale je to mazec... teda pokud se mi to podaří se naučit...... ale je prava, že nabitej byl.... jsem byl unavenej jako kotě... jsem přijel padl a konec :-D jojo prostě workshop dostal 1 s hvězdičkou... :-)
    DRAT
    DRAT --- ---
    No teda, vy si ale frcite... :o)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    MAJKY_MAGNIS: Jsme ani nečekali, že workshop bude takhle nabitej a přinese tolik nových nápadů a možností ..
    supr under troopr hyperloop .. hehe:o)))
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    zdarec lidi. Hej včerejší workshop uplně mazec... fakt bomba akce... hodně mi to dalo i když jsem teda tak nějak hodně netušil :-D :-D ale mazec jak dva.... Nick je borec jako svina...
    Too KUZZMA: fotky ti pošlu asi zítra.... před chvílí jsem doraztil z Prahy, takže na to dneska kašlu... ale zítra je dám dohromady a pošlu na mail....
    zdarec lidi...
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Takl konečně po 4 měsících se k nám dostaly fotky z Kladrubských her aka 60let RHB centra Klradruby

http://fireshow.infinitos.cz/cze/galerie/foto/akce/klardubske-hry/
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    KUZZMA: pošta..
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    To Infinitos and company: Zdar, jsem si tak rikal, ze kdyz jedete taky na roznovske ohnovani z phy, tak se muzem domluvit a jet spolu vlakem... Krome levnejsi jizdenky to ma i jine vyhody:) Muzeme nadsene pohovorit o krasach sveta treba...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam