• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLEANelectronic music (music for free, experimental, techno)
    PHACATS
    PHACATS --- ---
    Jeste k ty debate o electru... Myslim si, ze ten styl jak jsi rikal co se k nam hrne z nemecka neni vubec spatnej, je to vlastne fuze electra 80tejch, minimalu a techhousu urcite ty veci hodne slapou a hodi se na parket kolikrat mnohem vic nez 90% mistnich releasu, ovsem taky jsou placeny... :) viz. produkce Trentemoller, Booka Shade, Tiefschwarz atd...
    CYBERARCHER
    CYBERARCHER --- ---
    ++release

    Oeler - Drum´n´Space (DCC_4)



    01. Space Noise Intro
    02. Leaving Sector 001
    03. Bass Engine
    04. Delirious Ravings
    05. Moon Groove
    06. Slow Fox
    07. Cry of the wastepipes
    08. Warp Vibrations
    09. Drum´n´Space
    10. Standard Orbit

    styl: Tribal House/Breakbeat/Atmospheric Drum & Bass

    download
    info

    Prijemna mixovana cesta od tribal housu az k atmosferickemu ethno dnb... housova cast mi prijde o chloupek kvalitnejsi, ale doporucit lze cele ;)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    ++release

    (RSC010) milieu & quosp - grassland melodies



    Milieu returns to Rope Swing Cities accompanied by friend Quosp to deliver an album of beautiful and touching ambient music, perfect for fall weather.

    With a total of twenty tracks, this 74 mnute album is a wonderful accompaniment for a long romp through your home town, headphones turned up, kicking your way through piles of leaves, just diggin’ on the sights and sounds. With tones as warm as any winter coat, Grassland Melodies is a wonderful addition to the catalog of both of these artists. By alternating tracks between the two of them, Milieu and Quosp allow the album to carry the listener along, buoying them up on a myriad of sounds and textures which are comforting and thoughtful from start to finish.

    (genre: ambient/experimental)

    http://ropeswingcities.com/releases/grassland/milleu_quosp-grassland_melodies(rsc010).zip

    moc vymazlenej ambient
    YARIN
    YARIN --- ---
    NAILER:
    taky moznost, ale technari by to podle me spis nestihali teda:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    YARIN: vitalicovi techno :)
    CYBERARCHER
    CYBERARCHER --- ---
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    YARIN: unclean chtel naznacit, ze pokud se bavime o netlabelech, tak tam je nabidka dost tahnuta jen do par skatulek - do stylu, ktery hodne frcej a do stylu co nemaj na labelech, co distribuujou na fyzickych mediich na ruzich ustlano. takze je to predne IDM(+podstyly) - vznik tydle skatulky byl hodne iniciovan fanouskama a nastupem softwarovejch nastroju pro tvorbu hudby - takze tam je to logicky. a hodne vychazi ambientu a nejvic ruznyho minimaltechna, (electro)techhousu - kde sou zas duvody dany popularitou toho stylu vseobecne.

    ta vlna electra, co se objevila pred cca 8 lety, to v podstate zabalila (taky to pravda uz tak moc nesleduju) i prave s nastupem lidi jako je treba vitalic. prvni tomu rikali electroclash, pak uz jen electro a dal si to jde svou cestou. fuzuje se to s hafo dalsima stylama - takovy to klasicky electro/house/techno, co se ted vali z nemecka je dobrej priklad. stary dobry oldschool electro dela uz jen par pravovernejch + par lidi surfuje na vlne "nuelectra" - ale o tom by ti rek vic naila, ja uz to moc nesleduju.
    YARIN
    YARIN --- ---
    asi jsem mel napsat "elektro" takhle , viz Frohikey...
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    YARIN: tady se elektro moc nevari....
    YARIN
    YARIN --- ---
    FROHIKEY:
    oka, nou problem:), budu tady zevlovat castejc, abych zjistil, jaky elektro mate radi vy a rozsiril si obzory:)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    proc se kazdej klub o hudbe zvrhne ve skatulkovani :) skatulky jsou dobry k orientaci, jen malo kterej styl se da exaktne vymezit a stejne se vzdycky najde tlupa lidi, co nebudou souhlasit. pokud mas nejak vymezeny elektro a tvy kamosi stejne, pomaha ti to dostat se k hudbe, co se ti libi, vybrat dobry akce apod. tak je vsechno ok. my to mame podobne, jen elektrem oznacujem jiny veci. takze ve finale je vse v naprostym poradku - ty necemu rikas elektro a libi se ti, my necemu rikame elektro a libi se nam tzn. vsichni mame radi elektro :)))

    YARIN
    YARIN --- ---
    FROHIKEY:
    uncleana neznam, tudiz nevim, co dokaze unyst:)
    jinak ja se za bezpohlavni bytost taky nepovazuju, coz neznamena, ze si cas od casu s radosti nezatrsam na "tupý" beaty, obzvlast, kdyz to slape jak swin.... to bych se z ty vsi (pseudo) intelektualni idm/click'n'cuts/experimental/nevimjakyjeste elektroniky taky jednou moh zblaznit:)
    YARIN
    YARIN --- ---
    nerikam, ze ta deska je pure elektro, jsou tam i veci pomaly, docela podobny a vychazejici z kraftwerku, ale to, co predvedl v roxy na elektře (vseobecne nejsem zadnej znalec techna, houseu, elektra atd..) nevim jak nazyvat jinak (a nejen ja, ale i par znamejch, co se v tom orientuje kapku vicero...)
    YARIN
    YARIN --- ---
    NAILER:
    to by me zajimalo, jak bys mu teda rikal:)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    bohuzel v dalnoveku to byl standard. i z tohodle duvodu na cryo akceptujeme jen wavky. preencodit se to da vzdy.
    NAILER
    NAILER --- ---
    FROHIKEY: ha, sys2074 - Yoko Tsuno EP super! skoda ze 128 kbps
    NAILER
    NAILER --- ---
    jo, vitalicovi bych fakt electro nerikal :) dik za tipy, uz poustim
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    YARIN: fakt se obavam, zda vitalica clean unese jeste navic ve forme klipu (co ho znam, tak vypadal normalne - zadna bezpohlavni bytost v upnutejch hadrech s prihratym hlasem cukajici se v rytmu diska :])
    YARIN
    YARIN --- ---
    FROHIKEY:
    heh, pardon, nedoslo mi, v jakem foru se pohybuju, vitalic asi na netlabelech nic nevydava... sry...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam