ABU: ok, one more time. prosim vypni paranoia rezim ve svym mozku. paralela je tam ve smyslu... ty necemu rikas predsudky, ja to zovu "subjektivni zhodnoceni situace na zaklade minulejch zkusenosti". nerek sem, smash = no way. tydle akce mam rad, byl sem na hodne, vsechny sem hodnotil kladne a hrozne rad prijdu i na pristi. svym zpusobem je to pro me srdcovka a nostalgicka zalezitost. jakou tam mrsknes nalepku je mi osobne jedno, nazor na to co tam bude rad si udelam jednoduse z line-upu. dve jmena nevim co budou hrat, zbytek vim, ze s velkou pravdepodobnosti nebude ambient, tak jak ho subjektivne chapu ja. to neznamena, ze pro zbytek sveta to nebude treba ambient akce stoleti. at tam bude hrat cokoliv, tak podobne jako u paralely s hrochem, ocekavam fajn akci - at tam hraje jakakoliv skatulka tak jak ji chape kdokoliv. vubec nic nehanim ani neodsuzuju, pouze si nesmyslne preklopil moje povzdechnuti nad neexistenci ciste ambientnich akci (az na par vyjimek jako vyborny biosphere v akraci, ci par vydarenejch dronu v ramci stimulu @ nod) na smash. ted klidne pokracuj v osobnich utocich... odkud vyvozujes ty nazory je mi fakt zahadou ovsem.