TOY_BOX --- --- 16:21:56 20.1.2013 (+1)
[ TOY_BOX @ Sugar_Cube ]
Vcerejsi den jsem stravila v Usti v Krasnym Brezne, na ubytovne, odkud maj prvniho do mrazivyho unorovyho pocasi vystehovat zhruba 100 cikanu. Rozbijou rodiny - maminky s nezletilejma rozstrkaj do celyho okresu, tatinkove se vsema zletilejma pujdou normalne na ulici. Prvniho vypnou vodu, teplo a elektrinu. Takze zatimco vy, dementi, resite v teple svejch domovu jestli knize nebo zeman, tydle lidi jsou vsem a nejvic vrcholnejm politikum, naprosto, ale uplne u prdele. To je anticiganismus v praxi. Ne to, ze jste nebo nejste rasisti, ale ten mrazivej nezajem vetsiny spolecnosti. Cikani si za to muzou sami, cau. Na jejich strane nestoji krome antifasistu a anarchistu a sdruzeni Konexe nikdo, socialni pracovnice za nima chodej s fizlama hrozit, ze jim odeberou deti, mesto je prestehovalo do ubytovny, ktera patri soukromy firme a dal to neni jeho problem, nevladky jako clovek v plisni si vyberou par tech schopnejsich, ktery se snazej dostat do politiky a na dalsi serou. Celej den se mi z ty bezvychodnosti delalo fyzicky zle... Jeden z obyvatel ty ubytovny mi rikal, ze uvazuje o tom, ze si koupi dva litry benzinu a vsechno to podpali. Nemuzu rict, ze jsem mu nerozumela :(
TOY_BOX --- --- 16:30:24 20.1.2013 (+5)
takze timto prosim vsechny, co maj na klopach schwarzenberka, anebo toho druhyho saska, bezte uz do prdele se svoji naivni propagandou o tom, jestli je lepsi zeman nebo schwarzenberg a prestante mi s tim votravovat zivot. zase se budu muset divat na to, jak se znova zklamete. jedinej prezident, kteryho potrebujeme je zadnej nebo mrtvej prezident...