• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    já nerikám, že mam vod všeho klíče a že to zaridim, jen rikám že tam myslim máme náky známy takže by to mohlo bejt schudnejší.....

Žoltán:....řikal jsem ti to vole nekolikrát....
    KACZER
    KACZER --- ---
    hele hovnajs. proc to vubec resis se starostama? bez na spravu c(v)est!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak me napada, ze starosta Benesova mi je vlastne burt, protoze dulezitej je starosta Sternberka...
    KACZER
    KACZER --- ---
    karol: ze mi kopnes na ftp kmotr game ?:)
    KACZER
    KACZER --- ---
    no vidite vy hovada:))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    No kurva a proc mi to ty pico rikas az ted? Jsem presta hulit pred 5 rokama a od ty doby moje pamet je naprosto k nicemu. Tak tim je to jasne dany. Takze kdyz nevyjdou ty Teplice, jdu za tebou a zkusime nejak ukolbenit ten Sternberk, ok?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:....no dybys nebyl píča a poslouchal co ti řikám, tak bys veděl, že než pujdes na urad v benešově tak mi máš zavolat a já bych připravil půdu, páč jsem ti jasně troubil, že tam máme náký známý, pač otec i teta pocházej z benešova a človek co tam vod revoluce delal starostu je tetin kamarád a soused....:-(
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak prave zabrani silnice je nejvetsi problem. Zbytek uz je klid...
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: kdyz uz tak catger :))
    mas trochu pravdu, ale frekvence s jakou tam jezdime je prachbidne mala, takze je to jedno.

profesor: osobne si myslim, ze jako fyzicka osoba te poslou doprdele vsude. tvoje dovolani pri jednani s urady je uplne jiny urovni, kdyz si mas obcansky sdruzeni, ktery by z pozice prav os bylo na lepsim vyjednavacim bode nez doposavad. kdyz sme ho meli, bavili se s nama hned lip lidi, ktery by s nama jinak tezko mluvili - magistrat, kultura,... . a to nam bylo 17 - 19.
    druhou moznosti je poprosit redbull aby nam pomohl. a domnivam se, ze s prujezdnosti neni az takovej problem jako s jinejma vecma.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Co se tohohle vejkendu tyce, uz jsem si rozpomenul, co se deje. Mam pocit, ze nekdo z Bad Company je v Roxy, takze z patka na sobotu tam, pak se uvidi...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Na Sternberk zapomen. Frajerka si tam se mnou vytrela prdel, ze s tim prakticky nemam pocitat. Objizdka je dlouha jako prase, nepovedlo by se nam udelat prujezdy pro jednotlivy kary atd... Jednam ted s Teplicema, jak jsem uz posilal vsem mapy, snad se z toho neco vyvrbi. Kdyz ne, mam na krku pomerne solidni pruserik, anzto nemam nic legal na tenhle rok. Osobne by me to ukrutne nasralo, vas vsechny predpokladam taky. Jak rikam, delam na tom, cesta to neni jednoducha, dve kolecka papirovani, navezes to na ourad a tam to frrajerka rekne sorry. Tak to asi funguje...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    katžer:...já bych nechal štemberk po posledních zkušennostech spát...když tam chceme pořádat závody....mohlo by se totiž stát že bude pruser a voni nám to zatrhnou....protože tam jezdime nelegálne....a reknou nám, jo vy tu udeláte závody a bude vás tu za provozu jezdit este vic....

nekde jinde...
    KACZER
    KACZER --- ---
    hehe panove, zacina nam sezona. bude teplo... pojedme zkusmo se mrknout na sterberk ci jinam ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Nerej mi do neonu pajce! :))) Piockej az to uvidis...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jako to by bylo hodne fesny, dyby tady pan Dedek si taky lehal na fosnu, to by bylo dost zuzo a jako po pravde dost bych se bal, ze dycky vyhrajes... Jsi z nas nejtezsi a vsude po svete to casto vyhravaj lidi, ktery je jednodussi preskocit, nez obejit.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Do jaky site? Dyz to rozpalis z kopce, postavime rovnou betonovej sokl, jakoukoliv sit bys protrh :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    semnou si mužete s uspěchem meřit leda pindoury, páč já dys pustim z kopce tech svejch 105 kilo tak me dole budete muset chytat do sítě...o))))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: no jen do toho... :) rad s tebou pomerime sily :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    abyste meli taky kurvadoprdelezpičidrát nákou konkurenci....
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ja bych možná letos zkusil ten luge.......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam