• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    KACZER
    KACZER --- ---
    .) no hlavne teda dnesni otevirani sezony bylo fakt supa! :)

az tedy doopravdy otevreme letosni ezune, nezapomenout nejaky sano bo aspon rychly spunty! .)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Na tom neco bude...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kačer:...vole rychle se dostanem leda do situace "furt to řežu a furt je to krátký"
    KACZER
    KACZER --- ---
    jojojo:)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dyt v klidu. Vsecko se musi promerit, presne zvazit, aby nedoslo k nejakym nedozrnym omylum behem jizdy. Preci jenom, mame uz stasry kosti a chcem si je udrzet cely. To takovej mladas a este centrak nemuze pochopit...
    KACZER
    KACZER --- ---
    vy ste jak babicky.. vic prokecate nez udelate. uz by ste s tim meli pohnout .
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Presne tak, uz je to sice odrostla skolacka, trosicku ale na jejim zprzneni nevidim absolutne nic spatnyho ;) A vymejsleni je na tobe, ja mel za ukol dodat pracovni silu, pamatujes? :D Tak makej, at se ti prasi od kocaru, dame se do toho, at to do cervna mame!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    no jo vole...prznit školačky místo vymejšlení ...to by ti šlo....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dedku, dneska nevim, jako jestli mi vyjde co mam v planu, nebudu na tebe mit cas, tak kdyztak pristi tejden, zatim hledej planky! DNeska jsem mluvil s chlapakem pro jistotu znova, konstrukce bude stat flanderu jedna a matros si musime navozit sami. A je tu vsecko. Autogen, svarecka, proste vsecko.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kaczer: Jestli ja netusil, ze jakmile bude ke slyseni takova picovina, tak se treti dement okamzite chyti :) Netusim. Odhadem do buda....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak ok, ale nebude to moc velky? jako spis mi de o ty osy, aby je to uplne nevylopilo, ale kdyz je dame do nakyho kratkyho zavesu.... Sezene planky, sejdem se na matrosi, navozim jim to sem a pak pocitej par flasek Ferneta, nebo neceho takovyho a zpichnou to tu ve sklepe, pekne potichoucku...
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN:
    WOJTYLA: hele dementi, jdu do toho s vama... na kolik by to tak vyslo?:)

LUNGPA: okok... nahodim nejaky fotky zejtra :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltán:....pičo volé...no tak to je senzace! zkusim sehnat nakej plánek ... kola se tam daj velikost z BMX
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jo Wojtylo: Sefove dole v dilnach rikali, ze nam to klidne svarej jako melousek, takze zacni shanet kola a ja posefuju konstrukci, kdyz se nejak rozumne dohodnem, ze tak a tak by to melo vypadat... A asi by to chtelo nejaky hodne silny osy, protoze s tim chci jezdit taky offroad...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA : :DDDDD

LUNGPA: Krasny, samy jsme ho bousili, hoblovali a vubec delali na nem bordel, (O tom jeste Kacer nevi :)) Jedem o vikendu trosku si zaradit. Nejaci dalsi ucastncici?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KACZER: jaký? daj img, link or-.-.-
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    že tvoje stará nemá kozy dávno víme....o)))))))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    A MAM PRKNO !! :))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jo a budu tam na sestku taky.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Kecas! Pri vyrizovani zavodu jsem byrokracii temer nepotkal a tudiz nevim, jakej je to oser :D Proto jsi to dostal na triko ty, davat si byrokraty znova, jdu na ourad rovnou s broknou ;)

KACZER: Aspon vim, jakou stranou se na buttu jezdi dolu z kopce :D

WOJTYLA: Jee, ja chtel nastenkare a uklizecku! Ach jo, tak ok, beru roli hlavniho duchodce pouze v pripade, ze mi bude denne svizna duchodkyne servirovat dvanactku rano k posteli a gramofon hned vedle... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam