• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: tak zatím si na to nestěžuju a docela si to užívím nicméně 4.června už bych měl šlapat po jiným kontinentu takže tam pak mrknu na moudra zkušenejch čechů ať vím co zhánět :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Jestli ti to jede blbe, ptal bych se fakt jestli jsou ty kola dost tvrdy, visjak. Nam to proste musi sedet jako prdel na hrnci takze potrebujem presne to, o cem pises. Podivej se po tvrdsich kolech, budes je potrebovat. Na longboardu jsem o tom neco sesmolil, tak jestli ty hemzy budes chtit cist, tak se podle toho zarid ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tsy kravo, Vadzajna Masta tu ma vaznou konkurenci v przneni nezletilych skolacek! Tak Laio je tvoje kryci jmeno, no budu si na tebe davat pozor :D
    Jup pro rostenky jsem taky. Maly sukynky, tasticky do skoly a zabalenou svacinku s sebou, to by bylo neco pro mne...

WOJTYLA: Dedku plati zejtrek, nebo zase nekde vyhnijes a pak nam zvesela povis, jak jako diky cau, he? :)))

LUNGPA: Hezky. Bomb zhe hills me rozstripalo, jako maloco. Hezka reklamka... ;) Hezky na ty posledni fotce je, jak ma kazdej flywheely, nebo variaci od ABECu, to proste potesi ;)

Co se zavodu tyce, maj jeste 4 dny, pak se musej otzvad, tebo jim zacnu kombinackama trhat chlupy kolem prirozeni. Takze uvidime, jak se ozvou, nebo po noch neco vydupu, jasnacka, ze se ozvu, jak to jako vypada. Proste konec cervna, at uz legal, nebo ne. Zase na vikend. A kdyz to zase vyjde, tak zase k vode, Slapy byly minule velmi prima, jako chlastacka probehla velmi slusna :)))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    no tak všeobecně by mohlo jezdit víc lidí ...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...joj....já bych naváděl víc roštěnek aby jezdilo....chééé....jim to na tom prkénku vcelku sekne...:-)))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    inspiration trought the atmosphere

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    chci :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    dobrej wall :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    there is something out there
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    o joj tož toto je také prkénko...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak Kryptonics 80 mm dobrej hukot, ještě lepší než ty 68 :))) tižší svist koles na hladkým povrchu a ty měkčí kola to je prostě jízda skotro jako po prašánku :)))

uvidíme co vydržej, ale pár překážek v betonu, záseků a kamínků jsem projel a žádný díry se neobjevujou takže to vypadá na dobrej typ...

LAIO
    LAIO --- ---
    ...design nejni probléma...:-)))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: tvrdost na nich uvedená nejní, ale dle ohmatu jsou docela měký, tak snad i něco vydržej...
    KACZER
    KACZER --- ---
    ja hlavne porad cekam na design prkna dopyce
    LAIO
    LAIO --- ---
    ..jo jeden kratší relaxační jsem objevil ve stromovce...když už ne na pořádný rolování, tak aspoň kličkování mezi smradama....:-))))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...hehe...najdeme si Pražkej kopec a hned bude srandy hafec....
    KACZER
    KACZER --- ---
    dedkuv dedek je tu WOE ! :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam