• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To mi koule neutrhne....
    KACZER
    KACZER --- ---
    dobra, posun o tyden dale tedy?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Hele vy analni vobsoustove, to jste si nemohli vzpomenout na horsi datum. Jsem do outerka mimo, takze nehrozi, ze bych dorazil . Seta je taky mimoid. Dve veci. Polobracha se vraci z Londyna na jeden den, oslavit narozky. Za druhy, vecer je festak na kterej uz mam listky a jako sorry, nez koukat na vas, to se radsi vyradim na Clawfinger a Dog eat Dog...
    Streda muzu, ctvtek slavim svoje narozky, na vikend jedu pryc, dalsi tyden relativne volneji. a ten dalsi vikend v patek slavim narozky na ktery je celej tenhleten krcalek rejpalu zvanej! Bude to ve Tretim Polocase, dole vzadu ve sklepe nejspis.

Chci funkci nastenkare, srace a bublifuka, jinak do toho s vama nejdu!
    KACZER
    KACZER --- ---
    mistopredseda clean manageru
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jo a esli nejsem minimálně místopředseda tak to mě ani nezvy....:o)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    katžer:....stačí říct že to je vedle u zpěváčků a každej hned ví ne?
    KACZER
    KACZER --- ---
    takze vy nuly ! mam tady jednu zavaznou informaci, a vubec me nezajima, ze nekdo nema cas. koukejte si ho udelat a uz me neserte! :) jedna se o to obcansky sdruzeni. a ne jako naposledy, ze se lungpa i wojtyla na to vyserou s nejakou trapnou vymluvou. jedina omluvenka je vase parte!

2.5. 20:00 v baru propaganda - klikni sem at vis kam jit

:))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: vy jste uz pak taky nemeli nervy, tak jste se azcali opirat :) to ste meli od zacatku :))

ty frere z asociace downhillovych sportu ! :)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ZUensky me slysej a trhaj si rodidla. Jen nevim, jestli jako tim, jak jsem doonalej, nebo tim, jak jsem prisernej, spis to druhy... ;)

Babicka na zaver naprosto rulezz :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hehehehehe ty telefonáty, to je prdel...:o)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ty seš mediální serebrita pičo!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    http://www.rozhlas.cz/_audio/00537321.mp3

To je vono! a babicka na zaver byla vyhlasena sokolkou roku :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Spis sem hod odkaz na archiv, nemuzu ho najit...
    KACZER
    KACZER --- ---
    CHECK IT NOW ! http://www.rozhlas.cz/praha/portal?sector=6

online radio nahore uprostred
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To neni az takovej problem :)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ...nachvilku se vyhoď z práce...:-))))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ty vole a dovolenou na to mam vzit asi kde? :D
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...najdem kopec...žádnej strach...nasednul bych do aut a kočoval tak tejdem po republice, dokud se něco nenajde...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jo a cigani ted jsem dostal papiry jak ze Sternberka, tak z toho priposranyho Mikulova. Nasledne rozskubal na maly kousky a obradne spalil, at si ty pamrdi vydojej kozy. Nechtej nas ani na jednom miste. Duvod: "Kriticke ztizeni dopravy na silnicni tepne..." Nasrat jim. Takze kam pojedem kocovat a udelame to zase asi nelegal, co? Kokoti byrokraticky...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak decka, ve stredu se stanu medyjalni hvezdou u nas na stanicui na thema Adrenalinovy sporty. Tim padem od stredy odpoledne mam do konce ivota praci pro odhanece malejch nezletilejch skolacek ode mne a druhyho, kterej ty chorobne utocici bue inseminovat, aby od nich byl klid. :D Zacina to ve 4, konci v pet, doufam ze se tam podari protlacit co nejvic toho naseho. 91.2 kdyby nekdo chtel zvracet ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam