• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    a rovnou jsem obdržel zo pár foteček.

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Tak brněnská sejšn se dnes krutě dobře vydařila...

začali jsme sice hned na začátek krátkým pohovorem s policií.... (když jsme v třech vyrazili z kopce, "toršku neprozřetelně" přímo před policejním vozem.)

ale po prvních několika kopcích jsem se trošku osmělili a posláze i vychytali spoty do té doby neznámý, nebo obávaný, a tak jsme tu pokořili pár hranic, jak vnitřních tak rychlostních (70km/h ve vleku za autem .)

časem by měli dorazit nějaký fotky a někdo dal z auta i video tak až se dostane ke mě a nějak to poliskám dohromady a upnu na network....

LIVE TO RIDE ... )

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    cha jinak jsem vychytal nějakýho chlapíka přespolního co se občas objevuje v brně a zejtre dem společně zbombit nějaký ty brněnský kopce, přidá se ještě amík takže by to v našich chudých počtech mohl vlastně být docela regulérní lokální jamm. píšu to kdyby se náhodou nějakej nadšenec chtěl přidat tak welcome... začneme až více směrem tma...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KACZER: kazcer, aj tak to jsem netušil že myslíš i na mě...
    já bych do takovýho združení každopádně šel...
    jenom trošku zásek že 4.června už budu v USA a vrtáimse nejdřív za rok...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    katžer:.....já vim ty seš jenom pěšák longboardingu.....hele my sme zase jen nosiči vody....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Ja ti k tomu svoje rek. Jestli potrebujes muj vzorek spermatu, nebo tak neco, k tomu aby to bylo, tak staci rict. Jinak uz ti nic novyho nepovim ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    no jo.. hlavne ze vsichni lungpa a plna huba kecu, ze urcite ho to zajima a ted precteno a bez reakce. jakozto pripad vicero z vas. seru na to vy hovada. zabijte se na silnici. premlouvat vas nebudu a pro sebe to nedelam.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    já tu nejsem....
    KACZER
    KACZER --- ---
    panove, takze nechceme obcansky sdruzeni? ze ta propa probehla zeo...

ja myslel, ze chceme mit silnice otevreny jen pro nas...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tohle je moje nová láska...O)))

http://sweb.cz/photopunk/brokovnice_small.jpg
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: no to je jasný .) cyberpunk rullezzzz :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Papez: No hele clovece ty si tady sluzebne starsi, tak by jsi to mel zvladnout ty. Stejne jsi chtel roli mistopredsedy, tak se snat :))))

Hele kdy se vracite z tech surfu? Ze by jsme trosicku popotahli a pockali, nez se vratite a treba 14 dni na to udelali sraz. Rad bych videl pokud mozno co nejvic typku, visjak ;)

LUNGPA: Kdyz jsem to videjo videl, vzpomnel jsem si na fotky od tebe, ze by se ti to mozna libilo jako doplnek :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KACZER: no tak to je hustej typek... spadnout vlastně nemůže :))) všude má kolečka...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:...no hele kdo bude mít vodvahu zavolat mu...?:o)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak to je v pohode, uz jsem se lek, specialne, kdyz jsem si precet to od kacera, par desitek prizpevku dole )
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan.....jo?...já myslel, že je to až příští tejden...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Hele nemeli jsme se vcera videt v ty propagande ,me tak ted napadlo?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOjtisek: Myslim jako to oblozeni atd, ne tvar prkna, vime ? :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    to je proste jen klon butt a streetu...

to sem pochopil i ja co chce ten polak :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    žolty:..vůbec ne....to co chci já je zcela něco jinyho...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam