• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...ale chce to špunty do uší...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tomdle já ríkám street luge"!!!!!!

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:..ty vole ty ses jak tatar....já ty plány potřebuju s tebou vymyslet kurvadrát....něco už mám v hlavě....

Katžera vemem sebou at máme to jeho posraný sdružení z krku:o))))))))))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dedku, ty mi pijes krev to je straslivy! Hele doval ty plany, aspon nejaky. Jinak se nemame o cem bavit :D Tak kdy se sejdem? No a kdyz uz budem v tom, nevezmem si nejakyho Kaczera k tomu, aby nebrecel? :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    leda v dědekkárce a to by se musel nakej ZOLTAN rozhoupat k tomu abychom se dopiči konečně sešli....
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    já už nejezdim...já se bojim...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak to je v klidu, se am to tu nejak podezrele slejza, mam takovy pocit :D Este kluky Ostravsky sem dostat a Sokolovaky a jsme complete... Tak to poresime takhle. Pokud je tu nejaka paprika, ktera to cely zorganyziruje, rad mu prenechavam zezlo, anzoto v uvedenem terminu nemohu. Takze ostatni, koukejte tam jet a zasoupat botickama :)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Koukam ale ze propasavam propasuju nebo proste nestiham diskuzi o radeni v brne...Kazdopadne se vyjadrim jeste k tem padum...Tuhle jsem byl s kukama z ostravy jmenovite Vica a maddog v jesenikach a tam jsem sjizdeli z male moravky do vrbna pod pradedem...Takovy prijemny pojezd ale z brna jsme s LUNGPA zvykly spis na rychlejsi vostrejsi ale kratsi takove rekneme sprintove zalezitosti ve meste...No a tam jsem se teda pekne proletel do prikopy...Vic nez podreny jsem byl ale vystraseny protoze jsem letel asi takm dobrych 10a vic metru a zaboril se do mekke lesni hrabanky ale fuj fuj...Jinak brnenske pojezdy bych popsal tak ze jsou vecerni rychle a tak na 10minut.
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    zdar tatari jsem nevedel ze se tady schovava takove libova seslost...sjezdu zdar.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    No zlutaci jsou taky dobrej napad to jako jo, ale me se to jindfy nehodi, a to tak ze vubec, coz vypada jako totalka ritni... Chjo :(
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...hele...já bych do brna celekem jel...a neni třeba to ano njak hrotim autem, jezděj tam žluťáci a to je celekem slušná vychytávka, jezdí to každou pulhodinu, uvnitř kolem vás poskakuje sličná stewardka, mužete si pustit music a relaxovat...:-))) ...pro ostatní co mě neznají...jezdim láčes, vychutnávam zatáčky , takže jak budete dole kupte mi zmrzku a já si to tam dokroužim a třeba po cestě postihnu naválet nějaké roštíčko..:-))) ...i když asi budu nasadit nějakej přízvuk, aby mě to roštíčko nehóplo přímo pod kola a nebyl natotatáč sundanej...:-)))))) ....takže já řikam, jedem do Brna...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    každopádně bych nemáslil a ještě zajezdil než odjedu.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: jaj tak to je dobře že to vzbudilo zájem :)

10 roštěnek asi v zásobě nemám pro ukojení strších bohů... ) no nicmeněj jeden jezdec je bez kolesa, než pořídí nový... amék se určitě přidá a já bych 100 dal taky.

sytuačka u mě je taková že 16mám státnice, takže opuchlí očka nad ránem by byli sice revoltas ale asi to nedám a raději budu hodná studentka...
    ale 16-19.5. večer ready to ride... 20 pojedu do prahy. 21 tam valím na ambasádu a pak budu do 27 minimálně mimo a 4 odlítám směr spokojený sračky...

takže vest by to bylo teďka ve středu až sobota brno? nebo ještě můžu vzít fidlátka do prahy a okusil bych zase já vaše oblíbený kopcany...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ne ze bych doufal, ze se dedkovi bude chtit, ale i tak to zkousim. Pak tu mame LAIO, tomu, kdyz kuci brčnensky nenabidnou zasobu alespon 10 rostenek nikam nejde, kluci z Jabloncer, ze bych si je odpoledne prelozil do auta, nevim, chtelo by se vam do toho? No a Kaczer a ostatni, he? Setovi reknu, ze by dojelo lezici komando a kdyby Kaczer konecne zahejbal s tim svym prknem, mohla by bejt sranda..

Takze jak zevlouni? Navrh je takovej:Jel bych v utery, 15.5. a to jak nejdriv to pujde. Dojel na misto, obhlid teren a pokecal, zajezdil tak do deseti a pak zase domu, v jednu jsme doma a druhej den mame krasne opuchly ocka, ale zajetzdili jsem ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    No hele jak tzady tak vyhrozujes, jako dostavam chute, jet se podivat, co se to tam ve vasich koncinach vlastne deje. Hm... Pockam na vejplatu, pak by bylo fer, sednout do auta a dojet za vama a vecer zpatky. Takze zevlaci prazacky, nehejbaci, hazim rukavici do ringu. kdo se prida, he? Sam tam nejedu, to se nedoplatim benalem...

A vy kuci brnensky, jsem schopny, treba kdyz reknem ze pristi stredu, tak se tam dat dohromad a byt nastoupeny na kopci, he? :D
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LUNGPAO: feeeer
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    taky podobný pocity kdy vás to na cestě vlivem nějakýho nečekanýho záseku chce vyhodit z prkna a jedete 40-50 to je potom škola balancu :) vystupovat se nehodí a nezbývá než jet rychleji a dál :-EEEE a prkno se mele jako když si míň utáhnete treky...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LAIO: zatím jsme LUCKY .) a padačky dáváma leda při nešikovnjech rozjezdech :)))

minulej rok se amík torchu proběhl po trávě když v rychlosti minul o necelej metr zatáčku...

já se vysek ještě bez chráničů tak max ve 20-30km.h.

pády a urázi jsem dával spíš při předchozích sk8 aktivitáh... (rampa,inline apod.)

je fakt že když jsem jel do té tmy z toho kopce tak jsem ucítil pach nemocničního lůžka, ale tak dole ty pohledy mezi jezdci (FAKT JSME TO PŘEŽILI!?) stáli za to :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...už si někdo v tý rychlosti namlátil...?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Bomb Da brno city HIlllSSSS!!!!!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam