• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    Wojtyla: me se zda ze to co chces postavit je klasická minikara. Na tom tady u nas na severu jezdej deti. a vypada to asi takhle.
    http://www.sweb.cz/minikaryvo/min.jpg
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Koukame na stejny obrazky :D Jo, tohle me taky zaujalo, nevim, psali to na strankach autoklubu, tak co jim zavolat a zacit se vyptavat kdo to tam dovezl a za tim se pak rozjet? Ratliku utrhej :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    no takle jsou delaný ty profikáry...tohle přesně chci, ale nevim kde sehnat ty díly na to...?

ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Joaha, tak to jo ;) To je slusnej posuk...

Hele potrebuju radu, tusite nekdo, jak se dela, aby se folie na fosne nechala preastrikat gripem? Jako ne nalepit na to dalsi vrstvu, ale ten smirgl na to nejak nandat, aby to bylo pruhledny. Nejaky napady?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Vica je bracha ve zbrani...vyrustali jsem spolu a rozbili ne jedno okno v detstvi...
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: nemusi mit premium...
    AMIKOSA: at to zkusej, bud je nyx prijme nebo ne. chce to vzit rozum do hrsti, kdyz budou psat proc sem chtej :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    LUNGPA: tak sorry, spletl jsem si tvoje ID s jednim realnym clovekem... :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dedek: Dej do googlu "minikara" a koukni na obrazky. Jako co tam maj, to je napad!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dobrá schůze včera.....a už jsem to trochu vymyslel....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Amik: To je tvuj bracha, nebo bracha ve zbrani, he? :D Jako jestli pokrevni, tak to je husty. No kluci Ostravsky i Sokolovsky by k tomu meli co rict, jak je sem dostat, ze...?

LAIO: Jogou jako myslis 5 sexy rostenek co ti masirujou zada?, laskaj te po celym tele a tak? :D
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...lidi....hlavně klid....klid.....všechno musí bejt něco jako jóóga...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ami:..musiš mit zaplacenej premium...
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Jak se da pozvat na nyx? ze bychom sem ostravaky trochu zapojili...bracha vica by urcite mel co rict...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    AMIKOSA: myslíš fotky? nebo videa?
    no fotky jsou to všechny uschy to pormazal, ono asi taky něco vypadá v pohodě na foťáku a na obrazovce je to pak mázlí, a z videí mám ještě 4 nějaký kousky, ale ty co jsem dal jsem jsou nejsmysluplnější a taky nejdelší tuším ten minutovej...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    by se to tu zachvilku mohlo přejmenovat na "Downhill - Ready to DIE?!!!" :)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    AMI: Jj. Sena neco takovyho rikal :D

Neboj, jezdim jako formule vleze, kdyz si k tomu pridam jeste tohle, bude to tuplem sranda ;) Jinak dneska zacnu rovnou sit do Seti, at udelame doubleboard, konecne, takze do Brna mozna uz ani nemusime jet, protoze jestli to slozime, smrt v zatackach jista, ono se na tom totiz neda brzdit. A to vubec, ani botama :D Srandovni stroj ;)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Kuci vyserte se na formule to uz tu bylo...
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    LUNGPA: to je vse z naseho jezdeni? jsem tam videl i lepsi zabery ale mohu se plest...ta tma tam to je ukazka smrti v ocich?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jako vim jak na to z tohohle obrazku, otazka je, jestli je to realny i pro pominky na karu, kterou ty vlastne chces. To se jeste uvidi. Ok, Riegry to jistej...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    skladovat si to budu sám na chalupě...nebo doma ve sklepě....to je v pohodě.....víš jak na to???...no to je bomba....dneska v riegráku to proberem!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam