• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Jak dlouho uz tim vyhrozujete, ze bude prkno revolucni, he? :D Mam pocit ze tak dva roky, co vas znam ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    DEEBON: ...já jsem zarytej prknař...rychlost mi neni cizí, štýlo jakbysmet...:-))) ...hlavně žádná křeč...
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LAIOSH: rozhodne v prvni rade pekne a kdyz k tomu jeste pekne rychle, tak je to parada . . . . . ale asi kazdej mluvime o necem jinym, ja o peknym jezdeni na oversized skejtu a vy o karkach - kde sem teda myslel ze do o to jet hlavne rychle nez pekne . . . :)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ....hlavně já s dědekm postavim revoluční závodní prkno, pro pěkné ježdění....
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...jedu pěkně, jedem pěkně, jezdímě pěkně......lidi jezděte pěkně, ať to má nějakou kulturu....
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...hele ty káry jsou celkem prča a co teprv ty sajtky, dědku to by jsme mohli jezdit spolu, hehé, akorát nevim kdo by vyvažoval....

...chlapci o rychlosti to pokaždý neni...sem taky viděl borce co jede děsně rychle a vypadá, jako kdyby jel škubat zelí, špatně viděl, nebo byl po nějaké těžké obrně.......a vůbec vyknedlit to dolu a v nejbliší zatáčce si zarazit mozek do prdele to neni umění........umění je jet hezky, přece nééé...:-)))))))))))))))))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    a tady mame Pulpyho 5-0 na rybe v mini - velkej bigup jemu za vracenej trik stejne jako bigup pro fotografa Gregora :)) pure niceness
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    no a tady mame Pulpyho innatura :))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    WOJTA: dytjone, jenom rejpu do tvyho hemiku :)) az jednou pojedes z kopce v ty karce (podobny sme delali kdyz nam bylo 10 z podvozku z kocarku:)) a prosvisti kolem tebe ohniva cara, tak to sem byl ja na skejtu v rudym triku :))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    DEEBON: taky se to tu jmenuje downhill a ne boarding:o)))))) - hele narovinu...já prostě nemám ty boardový skillz a bojim se...tudíž si to neužiju...tohle je gut...o)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAHLASUJTE DO ANKETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    KACZER
    KACZER --- ---
    panove pojedeme pristi vikend na sjezdy? preferuji nedeli.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jasny, radime k dalsim blaznum ;)
    Neni problem, staci pak rict a objednam ti to, pokud nemas kreditku sam a proste si to nechces objednat sam ;) www.longboardshop.de ty jsou ultimatni, mam od nich veci za 500 ecek a jsou suprovy a muzes platit i bankovnim prevodem, jen se s nima musis dopredu dohodnout. Postovny je za vic jak 100 ecek zadaco, takze prima obchudek...
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    LUNGPA: jsem z Liberce a jezdim tady u nas v kraji o kopce tu nouze nemame. Ted treba jsem objevil krasnej novej malo frekventovanej asfalt 6,5 km dlouhej.
    ZOLTAN: Dik ale ted odjizdim z DEEBOYEM na nakej cas do Francie surfovat, takze si zatim vystacim, ale as se vratim tak se klidne domluvime
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PULPANEK: Muzem se dohjodnout. jestli jsi z Prahy, tak osobne predam, jestliodjinad, staci rict a nejak to poresime na tema Randaly, objednam ti to z Nemecka, ale jako musis rict jaky randaly, ono rict Randaly je rozpeti 20 - 130 Ecek ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    PULPANEK: a kde jezdíš?? pha? nebo?
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    Pulpitch: visco, wojtyla je starsi pan co vypada hodne podobne jako ten pan na jeho ikone :))) ty kary sou presne pro nej, Imho to s boardingem uz nema zhola nic spolecnyho:))
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    Jinak ja jezdim na tomhle
    http://surf-one.com/products/detail.html?s=DALASOSUNR
    v celku v pohode akorat bych chtel randaly, ted mam indy 167 a neni to ono.
    :)
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    treba tady sou dost paradni kousky
    http://www.mujweb.cz/sport/minikary/sjezd1.html
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    takze bejt vama zadam do googlu minikary a vyskace vam dost klubu co se tim zabejvaj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam