• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: hlavně že máš fošnu ze států...že se na ní nedá jezdit je vedlejší....hlavně že je z USA a podsvícení z německa...jeheheheheheheheheheheheeeeeeeeeee

naše sice nejsou z USA a podsvícený - jsou vlastní výroby ale jezděj....

ted se nák nemužu rozhodnout co je lepší:o))))))

ale ty s ni stejne budeš chodit podpaží a tvářit se tvrdě a všem vyprávet jak byla drahá:o)))) - takže pro tebe ideální fošna:o)))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: ty jantare... koukni se do napovedy, tam je vic veci pro tuning prispevku
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: ty jantare... a HOTOVO
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: hm tak to jsou zkusenosti, to se radeji prezeptam na to podsvice nez tady koupim.

jinak jsem mel 80 kolesa doma, a ty taky jezdili skvele co se tyce poruch povrchu, ale trosku pomaleji, jsem si myslel, ze cim vetsi kola tim rychlejsi, ale vypada to ze to opravdu kolem 70 mm svisti nejvic nebo?

no a ty douhy chodici prkna, to je jeste jinej styl nez rychlostni sjezd, negde jsem cetl neco jako dancing board, vic plazova/streetova pohodicka. zkusim to omrknout a nekde to zkusit zajet, ale 2m prkno definitli by v brne nebylo moc k nicemu. a mist kde ho pouzit. taky jsem si rikal ze ani do auta se to skoro nevleze, a vozit ho na strese to uz je celkem ulet...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jeste takovejch par konstrukcnich poznatku pri okuku a smontovani prkna.
    - Jam vyrabi nepresny diry na trucky, pripravte si vrtacku, o pul diry na kazdym trucku jedna proste ujela, takze prevrtavat. U fosny za 150 babek bych to fakt necekal.
    - Je trosku po stranach od barvy, opet, u fosny za 150 babek bych to necekal.
    - podsviceni prodavany v Nemecku. !!!! Bacha !!! Ma roztec na skatovy trucky a ne na Randaly, takze tu ted mam dve podsviceni na hovno a 40 ecek vyhozeno z okna, pokusim se to prevrtat, nebo rozvrtat, ted uz je to jedno.
    - Podsviceni delaj jako baterku dopredu a cerveny svetlo dozadu. Je tu obchod u Krizika, prodava diody, daj se v celku lehce vybrat co chcete a par kacek, vymena neni tezka.
    - 97 kola na Tune trosku problem, musel jsem to podlozit vecma z buttu, aby to nedrhlo uplne a i takhle si nemuzu dovolit povolit je poradne, takze je trosku neohrabana. Jeste tak siri toho podsviceni to urcite chce, takze se pripravte, ze budete kupovat podlozeni, nebo si ho jako ja udelate.
    - 97 kola je neskutecnej ulet. Skviiry v asfaltu, kde jsem si musel davat bacha to proste prejede a jen to trosku drncne, ale na druhou stranu jsou fakt pomalejsi. Ne o moc, ale je to znat, kdyz ze dne na den vymenite 70 za 97.
    - fakt se po ni da za jizdy chodit a to je ulet.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...něco jako longboardového....
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...to ti povim a to mi teď psali že se něco jede....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak to nasere bezesporu...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já právě jezdim tři krát tejdně....no jak mi to začlo fakt jít, tak jsem potřeboval asi už podlahovou lekci, abych se sklidnil. Nejhorší na tom je, že je v moment kdy by mě to ani ve snu nenapadlo....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    :DDDDD Dedek group vlezli na prkno po sto letech a tohle se stalo :))) No ty vado, ani me to neprekvapuje ;) ne fakt fouky fouk, at se ti to do srpna uzdravi ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...nevidim nic...heh. A taky mam parádní otřes mozku, včera proběhla sekačka ve skateparku v Mokropsích...projel jsem se zase po dlouhé době houkačkou a navštívil staré známé v Motolské ambulanci...a krční páteř je taky nějak v pitchi, takže se hejbu jako robocop a nějak blbě slyšim...a pravá ruka je taky v hajzlu, ale naštěstí ne zlomená...:-//
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TZak mi to vysvetli pane domaci a naskocej vam sem moje velekrasny obrazky rovnou. Nemuzu za to, ze tenhle system je uplne na hovno...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan...ty vole ty si neumětel...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    ZOLTAN: na tom bude poježděníčko po Práglu... :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Hej dacani, naucte me do tohohle imbecilniho systemu vkladat obrazky ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    AMIKOSA: supa pasni link at jim muzu napsat a zjistit jak to vali v mistni sub urban comunite... a dat s nema nejakej pojezd... ale zatim jeste musim nakoupit vybaveni pro jezdce :]]] vsechny protektory jsem nechal doma ;] a nemuzu se tady zrakvit hned na zacatku kvuli praci :]]
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    To je ale skareda voda...Ve Filadelfini je jedna skupinka downhilaru tak ti na ne pasnu link az to najdu meli pekny videa na You tube...ale to jsou ti lezaci vsak vis jak...slajd sem slajd tam...A kdyz mam tak tu anginu tak si rikam ze bych bral radeji tu surfarku nez to mooore ted...Kopni ji do vrtule at uz je tu.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    to sem nedavam abyste zavideli, ale kopli do vrtule a vyrazili do sveta...
    everything is possible!!!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Hele zacinas me fakt stvat s tema fotkama :D Trosku zavist ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam