• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    se pak snad i zase zacnu tesit domu :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Ty voe downhillovej bejvak v panel housu, to zni hodne huste panove, jen tak dal. :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ty voe me bolej lopatky, brisaky i ramena :-)) ale luxus, tam bych mohl travit kazdej den. mozna by nebylo od veci usetrit na litvinovsekej byt (tam bude stat v tom hnusnym panelu asi dvacet tisic :) a jezdit na kalbu a vikendovej pojezd :-D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Je to tam v pohode, mame proste bezva trat. Mistama drnca, mistama trosku rozbita, ale da se to prejet uplne v klidu. Auta jsem tam za hodinu potkali asi 4, mozna 8, proste do desiti urcite. Autobusek malinkej jako bonus. Zadny kamiony a podobny zverstva. Trat ma cca 7 kilaku, bolej me zada jako prase. Boty jsem odrakvil v pulce a zacal skucet, ze jedu na ponozky a zbytek dojel autem. Dneska zjistim co s toji u sevce nechat si prisit ty pneumatiky z motorky, protoze takhle bych se nedoplatil. Je to tam ve stinu, klidek, pohodicka, proste co vic si muze clovek prat :) Pojedem tam urcite zase, stalo to rozhodne za to.

Loc: 50°36'35.25"N,13°31'50.54"E

Souradnice ty trati. Da se jet prakticky od hrany lesa nahore pres krizatky az dolu do Litvinova. DLouha, malo frekventovana silnice v relativne dobrym stavu. Kurna me z toho ale bolej ramena ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    :-D
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    ZOLTAAN: tak jak to tedy vypada? :)) -méňě policajtů, už to zní dobře...viděl jsem klípek :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tornado: Nevim, jedeme rekognoskovat trat a tahle vypada o poznani lip a vic bez policajtu, nez Sternberk, vime ;) DNeska tam jedem, vecer budu vecet lip, jak se to tvari.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ei zpravi s poza zamori, tak jsem tu ve bedlejsim state New Jersey vychytal obchudek kde prodavaj slajdovaci rukavice a dalsi vybaveni pro ridery tak tak vyrazim na omrk, a trebas i neco pokoupit, ale docela jste me tu inspirovali takze jestli tam nekdo bude vedet o nejakejch zavodech, tach by se i docela pokusil vyrazit, doufam jenom ze se tady vsechno nedeje v californii pac ta je odsud asi tak daleko jako zpatky do evropy...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Hmm to zní libově :)) ... hoši že by nějakej Jam? :))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jop. 8 kilaku trate, zejtra na to snad hzpnem. Az na tri drzkovy mista celkem v pohode, provoz nula.
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Litvínov? - co se tam robí? - nějakej krpálek? :)
    Jinak ten bukolik jee super trat a docela dost rychlá, jak jsem čučel na videjkách. :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    jestli se osvedci ten litvinov, tak mame nejlepsi trat v evrope podle toho co sem zatim videl
    KACZER
    KACZER --- ---
    to je teda taky trat... http://www.bukolik.ch/pages/sat.jpg
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LUNGPA: Surfujem
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: link pls
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    ZOLTAN: ty woe já jsem nejspíš v trapu...jel bych moc rád, jenže mám v pr**** pas - propadlej. Proč ty exoti švýcarský nemůžou jít do únie??!! :D ... no a jako podávat si rychlo pas za 1500,- a to ještě s dobou platnosti na pouhých 6měsíců mi příjde trochu cáklé :(
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jezdite tam aspon ?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ty foe ve francii se ale mluvi sproste :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Caute kundy zdravime z france...pisu z mobilu, zas se ozvem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam