• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    na te posledni linkovane strance doporucuju video o histori gravity sport association etc... a little bit of history
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    girls on board

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Crash

The good thing about crashing is you do not have to practice. It all comes naturally! :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    hei a je tam huste legracni skola triku pro longboard tak to projette zacina se od toho jak nosit prkno az po ... doporucuju k omrknuti celkem ftipno :DFDD
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    hladam downhillovy spoty v mym okoli a zatim jsem nasel akorat rozvodnik pro evropu, tak davam k dispozici, muzete se zaregistrovat a zadat vlastni spot boys...
    http://www.longboard.se/spots/
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: tak mozna uz jsem tu trosku zdeformovanej amerikou, ale vymisli patent vymene gumove pridelavky na boty pro jezdce a udelas na tom zivobyti... voe. 8-D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jo jasny, jen uvazuju nad tim, ze na tu botu je v nasem trosicku vedenej jinej zlak, tak aby se to proste neutrho a sekundarne, nelepim tam podrazku, ale pneumatiku z motorky. No , jeste se s nejakejma sevcema poradim ,hlavne s nakym, co na me nebude cumet jako vyorana mys, ze po nem neco chci, ale s nakym, co ma mozek a dovede se nad tim zamyslet, jak to udelat nejlip.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: ja mam ze sekundakem dobry zkusenosti... (loktait - drzi jak helvetska vira) slepuju tim rozlepeny boty a vetsinou to fixuje hned na poprvy uz naporad, je fakt ze jsem tak nelepil celou podrazku, ale kdyz jsem si jednou nechal kvuli skejtu predelavat podrazku u sevce, tak mi serizl tu starou a tu novou tam stenjne necim prilepil. ja bych lepidlu veril prositi se ti stejne o beton roztrha a to lepidlo si myslim ze to udrzi, jenom nesmis pouzivat herkules (ale tak to by te stejne ani nenapadlo :D/...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jinak KACZER aby v tom nebyl sam, bukolik, ani ostatni nejedu. Letecka spolecnost, ktera nas mela dopravt do Afghanu v rijnu uz nejni, takze se voli jina, ktera je o poznani stabilnejsi a tercem bazuk je jeste o neco mene, jenze je o deset litru drazsi, takze jedu leda tak za barak na pisecek, naplacat si naky babovicky.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: No pripada mi, ze lepidlo toho ztrovna moc neudrzi. Este za rohem mame jednoho sevce, zkusim se tam dneska podivat.
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: ty to chces sity? ... tywoe, to je mazec.. asi to bude potreba no.. poptam se:)
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: a cim te spanelaci vybavili, ze ti to nenacte fotky?
    //btw: ted sem na vas nasranej... hovada rozlisujou mobilni "internet" a mobilni "wap" ... zdarma sem dostal "internet", ale uz mi nikdo nerekl, ze se nesmim pripojovat pres "wap" ... takze mi prijde faktura nejmin na 15000 .... to bude boro..
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Woe kdyz mas to supa pripojeni od O2, tak se nemas co divit :D Ty fotky jsou v klidu ;) A na tvoje se tesim taktez!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak panove, svece co mam v okoli jsem vsechny oslovil a nikdo s pneumatikou na bote nechce mit nic spolecnyho. Vsichni jen slepujou, nikdo nesije. Pokud mate v okoli nejakyho seve, preptejte se prosim, co by za to chtel...

LUNGPA: To je mi jasny, neprednesl jsi mi nic novyho, tohle mam v planu od zacatku, problem je v tom, ze se to na ty randaly chyta fakt blbe. Musim to jeste nejak posetrit. Vcera jsem diody nezvladnul
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    WOJTYLA: supa, a hlavne nesetrte na velikosti at mi s rozlisenim nad 1900x taky neco na tech obrazkach vidime :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: Ja sem nemam lezt? Ses vozralej ne? Az dorazim z francie hodime s hynkem fotky z pramáti všech boardovejch sportu.-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam