• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    KACZER
    KACZER --- ---
    ya
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Taqkze teda predposledni vikend, rekneme sobota rano - nedele odpo?
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    k
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: thx2support :-)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: ano hodi! :)) az te uvidim, dostanes jednu tlamicku za zasluhy :))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tyvole, tak se poserte! Clovek neo nadhodi a vy hnedka knuk knuk. Takze kdyz se to teda (Sakra) posune na ten blbej vikend predtim (a ja prijdu o DNB Aphrodite kvuli vam) tak se teda vsem hodi? Co kluci z Jablonce?
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Ja bych souhlasil s Kačerem...mě se ten termín taky nehodí...budu dělat někdy v tu dobu zkoušky :(
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: hele spatnej termin... dame vikend pred tim woe! tenhle sem pryc
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: ja neasi
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Takze mi prijedes na funus v tom datumu? :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: ano tento víkend bude pro tebe - poslední:......
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Herle chodi do tohohle klubu nekdo, kdo by\ byl ochoten se vyjadrit, jak to vidi s tim poslednim vikendem?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jen abych navnadil dedka, za rohem jsou bugyny, 150 na deset minut, 390 na pul hodky, docela dobrej okruh a kdyz si oupis pul hodiny, nastrika ti kus drahy, takze budes moct jezdit bahynkem ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: no poprve me stve ze jsem ve statech, uz bych s vama na nejakym srazu konecen taky zjezdil, tak bud pristi rok nebo prespristi pokud si to tady o jeden dalsi prodlouzim ...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To je tu najednou ticho :DDD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Podmnky jako dycky. Vybirka na benal - troska a nic vic. Stany s sebou, koupacka to jisti ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak. Napsal jsem Polakum a Nemcum, jeste prozenu tu nasi komunitu. Takze 31 srpen - 2 zari 3 sraz nas magoru tady a to v Litvinove. Kdo jede?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Hele ty vopice jedna chlupata, pockej jestli te uvidim na svahu za nazev tohohle klubu :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    hele musime si dat jeste jizdu predtim. chci videt jak ti to brzdi :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Extrem to jisti, dneska se do toho dam, snad ;) At je to na ten srpen ready ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam