• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: ty mas lepsi prehled nez vetsina zdejsich nul :)
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    uz se to blizi kluciii :)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Uz jsem mu psal, ale ten mrzak ma jen prototyp a ten nechce prodat :(
    KACZER
    KACZER --- ---
    masakr!!! :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Ale zatim to tak vypada, zeano... Ma to chytre vymysleny, IGSA za zadama...
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: si delam prdel:D sterkova svina mi zkrizila plany to radne rozjet a dat te jak jahodu :D ja zatacel co to slo a on si to porad brousil po tom sterku rovne... svina jedna :D

ZOLTAN: no pockej, nenechame si tu srat do vlastniho hajzlu zeano.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak se nam do toho zacli srat IGSA. Prijel sem nakej papalas, teda prijede do k Sumperku a natah si tam nejaky politiky a jde na to pres charitu, jakoze tady udela zavody. Tak uvidime, jak se to vyvrbi, kazdopadne pristi rok tu mozna bude prvni ofiko sraz. Trochu me to sere, ze mi bere dite, na druhou stranu, kdyz to bude k necemu dobry...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Boty si koukej sehnat sam, me staly hodne tabulek cokolady a hodin aktivity, takze makej smudlo, jestli nechces brousit svoje paticky ;) Cup klidne, tesim se zase na ten sterkovej jazyk, doufam, ze ho ocenis stejne jako posledne :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    hele ja nejsem tak pseudozadrenej jak ty... jen mi pucis boty a jedu klidne desetkrat, pac to byl masaka nejvetsi :-D ... a sel by udela i little friendly cup :) klidne ve dvou :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vcerejsi nocni pojezd na petrine vsede dolu po chodniku, tma jak v... Sem tam svetlo, hodnotim peti moznymi hvezdickami z peti, fakt supr, kdy dame zase? :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Zmenit nejde, jiny datum nemaj volny...
    KACZER
    KACZER --- ---
    JO! do toho jdeme! posledni vikend v zari safe. a prosim uz nemenit datum
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dneska jsem mluvil s Ceskomoravskym sankarskym svazem. v CR jsou dve betonovy koryta. Jednov Klasterci nad Ohri a druhy Smrzovka. Proc to cely pisu, chtej pronajem 800 za hodinu na trati, posledni vikend v zari maj volno na trati. Takze kdo by chtel zkusit sane v jejich, jedem. All welcomed ;) Kola, longy, butty, myslim ze kdyz tam vsichni najedem, bude sranda, dobre se rozsekame a celkove by jsme za dve hodky mohli bejt tak odpraseny, ze to bude po zabave. O pronajem se rozdelime, este zkusim ukecat mistopredsedu, kterej vypadal vic sdilne, nez predseda, jestli by nam to pucili za rozumnejsi peniz.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Stovku - dve jsem psal vsem, prizpevek na benal...
    Jinak v Litvinoven abrat nejaky dobrovolniky, co by sejim souplo par stovek, klidne.
    KACZER
    KACZER --- ---
    dobra, takze dotaz pro zdejsi. co kdyby se zavedl prispevek na zavody, symbolika, stovka na zaplaceni tehle dobrovolniku? ... budeme moct jet mnohem vic v klidu..
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Sezen dobrovolniky, to je tvuj ukol ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    co HLAVNE potrebujeme, je nejak z dobrovolniku zajistit bezpecnost ty silnice. navrhuju postavit par lidi na strategicka mista a vzdy kdyz se pojede dolu to "rucne" zablokovat. kdyz uz tam jedem, at si zajezdime a ne at si 100% hlidame jestli nahodou nejede kara.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam