• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TRNADO: Nedelej ofuky a podivej se na ty videjka znova, uvidis tam i lidi na longach ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: co tu hystercis woe? prkno krasny, ale koukat na nej v takovymhle rozpalu v zahlavi je projev zmrdanosti (viz dýfenz) . si nad tim vyhon a mas klid...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    :DD vy jste trotli.
    Zoltan: ty woe já jsem tydle dráhy viděl a dokážu si moc dobře představit tam jezdit na ležícím prkněnebo na kole, ale na longu? :D to si rovnou vemu klouzák :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KDO SMAZAL TU FOTKU ZE ZÁHLAVÍ???
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já musim robotit...do píče.....a je to neová práce, tady zatim prudi nemužu...chjo.....koryto si vyjednam předem a voknedlíme to tam....:-))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jo, takze te na pet mniut uvidime? :))) Oka, budem tam asi v pekne oklestenym poctu, tak uvidime...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hoši špatná zpráva - hynek nedorazí v sobotu je v práci, já dorazim, páč dys něco slíbim tak to taky kurva dodržim, ne?:o)))
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: dneska vecer zkusim voodoo :D
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    panove ja se bavim :D
    btw. golf je u nas v Moste ;) tam najdete akorat minigolf :)))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A to te v zivote nenvidela jet, bavime se o ty bobovce :DDDD

Zuza (12:06 PM) :
    to je ta bobová dráha?
    Zoltan (12:06 PM) :
    jo
    Zuza (12:07 PM) :
    a nevylítneš z toho?
    Zoltan (12:07 PM) :
    Mozna ;-)
    vobludo
    Zoltan (12:07 PM) :
    to se jeste uvidi, kolik tomu dovolim ;-)
    rozumím ;-)
    Zuza (12:08 PM) :
    takže osud Kopiho je zpečetěn :-D, ten se proletí
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    4 kola, bude to sranda. Fosny maj prednosto bsazeni max 20 mist. Tak kdo chce jet, zapojte mozkovny a vcas se vyjadrete ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Na bobovou drahu 2 kola zatim a 2 prkna od nas...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dedku, prosuimte uz me nenut cukat okem dal. Prolistuj par prizpevku zpatky. Najdes tam presnej popis co kdy a kde se deje a co se deje s tim korytem...

Oka, dorazte. O golfovym hristi nevim. Jsou tam bugyny a koupani, vic jsme neobjevili...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: dyby nám to takle někdo vysvětlil hned nazačátku, mohli jsme si ušetřit hromadu otázek....

já teda jezdit nebudu páč nemám na čem, ale dorazíme se podivat....

nejni tam v blizkosti náky golfový hřiště?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO, DEDEK: Ty vole To snad neni mozny. Jako premejslim, jestli mam vokousat desku stolu v praci, nebo jak se zbavit toho divnyho cuku z oka, kterej mam dycky, dyz si prectu neco od vas dedci. Vy ste totiz totalni mentalove :)))) Takze pro postarsi pany, ktery nevedej, jestli se fakt byli vycurat: Matze nasledujici moznopsti:
    1) Nez se zeptam, zalistuju v minulejch prizpevcich a podivam se, jestli tam nekde neni odpoved na mnou polozenou otazku (a ze tu melem sracky, ktery nemate cas cist neberu, taky mam chvili precist si Dedkovo milostny cvrdlikani s Pettycay :))))
    2) Naposledy a oplakuju ze naposledy. Jestli se nekdo zepta jeste jednou a pak fakt nedorazi, ma smulu a at si hraje doma na pisecku. Uf... Takze se jede tuhle sobotu tedy !!!!!!!!!!!!!!!25.!!!!!!!!!!!!!! (snad je to pro vsechny dost srzumitelny) Od !!!!!!!!!!!!!!!10:00!!!!!!!!!!!!!!!! Nez nas vyhodej benga, tak se snazte dorazit nejak rozumne, at si stihnete zajezdit. Nahore udelame camp, pokud nas do vecera nevyhodej. Takze stany, karimatky, spacaky, nejaky chlastani atd s sebou. rano jeste pojezd a domu. Silnice ma 7 kilaku, jedna zatacka dojebana, ostatni se da v klidu proletet. SOuradnice:50°36'35.7"N,13°32'5.58"E A pro mentaly, ktery by mi chteli volat, kde jako jsme tak jeste jednou zopakuju, ze Krizatky musite projet a pokracovat na kopec, az nahoru, coz jsou cca dalsi 4 kilaky nahoru!
    3) posledni vikend v zari mame dohodly to koryto na bobovou drahu v Usti nad Orlici. Kdo chce jet je vitan, da se tam jezdit jak na kolech, longu, buttech.

Sorry, za ironii v postu, ale uz z vas fakt nemuzu, stacilo by si jen precist forum...
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA:
    LAIO: panove, s vami je konec... :D co ste delali? vy ste s tim koxem porad neprestali?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...hele a co to je za kopeček, jak vypadá a jak tam budete spát a kde a vubec...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: zoltič uz mi to vysvětlil - sorry my faul - mám toho nák moc...
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: tywoe proste O2... ze ja vam jeste porad prispivam na ty vejplaty...

btw: o vikendu sem si byl zajezdit zase na strahove a moc peknej pojezd! potkal sem dodavku plnou bengosu pri ceste dolu a jeli dal :-DDD
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    WOJTYLA: koukam, ze jste si v tom udelali peknej bordel : / ve finale tam nebude nikdo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam