• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...týýýýý vole do pitche....:-(((((( ...nechce pak ještě projet prahou...? ...nebo tak něco.....?
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    je to tak 10 km od Janova a jmenuje se Jeřabina (malej ukazatel do lesa tam je :)) po prave strane.... snad to nejdete, je to tam fakt paradni ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    radi ji spalime.. nahod gps :)
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    a jestli palite, tak vam poradim jeste jednu bajo rozhlednu co budete mit cestou ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    YAGA YAGA YAGA YAAAGIDY YADIGYYOUU! masakr :) uz jen jeden den, v nedeli nejak dopoledne profrcej kluci z boardu, psal sem jim a dneska mi volal, ze si prijedou zajezdit (asi jedna plna kara) a udelat nejakej report.)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    ZOLTAN: v 8:35 na Nádru v Mostě... , takže se cestou můžete ještě v klidu nasnídat :)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Je uz ctvrtek ze jo... Takze den D-1 a jdem na to.
    KACZER
    KACZER --- ---
    takze panove, diky pettycay mame i sobotni luxusni program :))) az dojezdime volne se presuneme sem:

http://maps.google.com //// http://mapy.cz

50°32'54.42"N,13°41'12.56"E

KACZER
    KACZER --- ---
    dneska jdu pokoupit:D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak uz se to slejza. Amika nabirame cca v 6.30 na Dejvicich. v 7.30 musime bejt v Moste kde naberem na vlakaci Tornada. Bud se budem hodne mackat, coz se mi nechce, nebo pojedem dvouma karama, coz mi pripada vic prima. Chranice chlapci, shanejte chranice, protoze na pujceni asi nebudou!
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: RAJT
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Je to v klidu, mam sedivaka, pocitej 6.45 odjezd!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: No plan je takovej, ze uvidime, jak se veci budou mit. Osobne bych to zatah, jak zacne jit do tuhyho. Jeste bych si rad ozkousel jizdu v noci na fosne ;) Takze treba nedele tak poledne navrat zpet, aby se Amik a Tornado mohli dostat v klidu na spoje domu. Ty mam na korbe.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KACZER: no porblemy se psanim jsem mel vzdycky, ted uz mam obcas problem se vyzblechtnout. vsimam si taky. (kua ta aj je tak primitivni jazyk, ze klasick cestinovy vytacky pomalu nedavam :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    bezva....
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...to je paštikárna tady...:-)))) ....jedém...pěkný vobloučky....mě jebe že nejedu taky......jak to provedete v neděli...?
    KACZER
    KACZER --- ---
    "no a pak tady ty vase zacyklene domluvi to nabyde :D" lungpa mit problemy s cestina?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    no jo trosku jsem to tady prospamoval a problogoval :D

no a pak tady ty vase zacyklene domluvi to nabyde :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    WHO IS DA DOWNHILL KING? (893) dobry kvantum, na to ze tady pul roku byla stezi stovka :D
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    si taky myslim ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam