• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...celekm klidař...heh...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    KACZER: ty woe já nevím jak je to dlouhý! :D ... 20km že je to od Bratislavy!! :D:D
    nicméně tě i jiné zvu na Západočeský sjezd, který se uskuteční jednou za 100 let...ale musí být lidi noo...jeden už je :D:D ... néé kdo bych měl cestu, tak at se ozve...nějaké kopce tu mám :) A dokonce roku bych rád ještě pořádně pojezdil a snad mi dáte za pravdu, že jezdit stále sám je pakárna :(
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: hehe to je surfer ! :D 20 km zni kur*afix dobre )
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    TORNADOETA: hej tak to je krutak, zaslouzil by novy prkno a helmu :D
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Na sraze jsem se o tom lehce zmínil, ale podělím se i tu...den před srazíkem potkám kámoše a ten mi povídá...helet jedu ti autem někde v Malých karpatech, kde byl poměrně slušnej kopec a kolem mě jen prosfištěli 3 chlapíci na longboardech, kterým byla nějaké omezení rychlosti naprosto cizí, tak jsem z toho byl jelen ... :D
    Tak jsem hledal, ale až dneska jsem navázal kontakt s jedním maníkem od našich východních sousedů, který jezdí teda sám a to ještě k tomu na staré rybce, ikdyž jak jsem koukal na jeho videjko, tak vůbec jede do oldskullu (ikdyž ted už má new prkno a videjko rozdělaný, tak zde starší :D - no mrkněte: http://www.youtube.com/watch?v=0GkAFg6xrTQ a že tedy bohužel o nikom jiném ve slovenské zemi neví(kort o těch chlapících)...každopádně hned věděl na jaký kopeček se ho ptám ... každopádně mi potvrdil, že je tam nová silnice a že je to tam good, dlouhé strmé rovinky a pěkné zatáčky - Zirka 20km od Bratislavy, kde sám žije... :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jedna rozcapená kunda - a co je tu hned příspěvků.....
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: to mi povidej, bych je nakopl.. :) ja teda doufam, ze jeste nejakej vikend najdeme, kdy pojedeme zajezdit.. treba na tu silnici o ktery si mluvil ty..
    LUNGPA: ta je nejvic! :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    hele koukam na ty videa kdejste pokoupili ty integralky?
    jsou to nejaky lehky, nebo klasika motorka?
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    KACZER: Já jsem s tím taky nebyl v tu dobu nebyl vůbec spokojenej...sám víš jak mě to ráno štvalo, že se někomu nechce vstát a tudíš jsme to nestihli :( , ale tak ted s tím už nic neuděláme...snad příště se na to víc zaměřit a říct si, že když se jednou za rok sejdem, tak budem hlavně jezdit! :))
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: hlavne jsme vubec nic nenataceli poradne tenhle vikend zeo.. to ze sem si ten mobil parkrat vzal do ruky... hm.. nic extra :) a kamera se mi taky moc neohrala...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    KACZER: máš recht...ted jsem zkoukl videjka z předchozích ročníků (Šternberk) a tam mi právě příjde že jezdíme o hodně rychleji..všici. Také záleží na tom, zda jsi natáčen ze předu nebo ze zadu...pač ze předu to vypadá mnohem rychlejší a to na všech videjkách :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: dokud budes a budeme jezdit 20-60 tak to bude pomaly, kdyz se podivas, jedno video, kde se tam predjizdim se zoltim uz vypada ze to docela svisti... pro rychlost to fakt chce 65 - 70 a jen vejs ...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    KACZER: :D to víš na ústecku maj divný značky .... jinak ty videjka good, ikdyž ten optický klam nás dělá hodně pomalý :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    a v zahlavi je odkaz na .zip s videama - je to pouze z toho telefonu, z kamery sem to zatim nestahl... na to prijde rada...
    KACZER
    KACZER --- ---
    tohle sem nepobral:DDD

PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    TORNADOETA: tyjoo, tak to ja nevim :D ale prej je tam peknej bordel i prez zimu :) takze jestli mas zajem ................. :D
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    PETTYCAY: výborně...kdy je další? :D
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    KACZER: jako primo z ty akce? no popravde delaj asi ten nejvetsi bordel mlady... do tech 25 co takhle vim :))
    KACZER
    KACZER --- ---
    PETTYCAY: ooo nadhernej samponek :DD
    no podivej se treba sem.. tady toho je mozna i vic :)) viz http://www.punkbike.org

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam