• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    VICA: Heleho kluka jednoho usatyho ;) Vitej ve spolku ;;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Tak uz jsem dlouho nezaexhibil s nejakym vlastnim fotem :D
    a jelikoz ted nemam zdravi ani cas na jezdeni tak jsem dal v nedeli aspon svicny pojezd po improvizovanem foto studiu... :)))

tak kdo je ten downhill king ???? L:DDDDD

KACZER
    KACZER --- ---
    bobova draha...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    VICA: Cuss, vy taky ještě žijete? :D
    ... doufám, že jste si dali u Vás dali aspoň taky nějaký pořádný pojezd, když už to se srazíkem nevyšlo.
    Což mi připomíná...nedáme další? - třebas už i ve vetším počtu :)) ... dokud nám snížek a šterk nesežerou silnice.
    ( pro výmluvisty: i na ježdění se dá vzít něco teplého :D )
    VICA
    VICA --- ---
    Zdar vy psi
    Pěkná úvodní fotka - he ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ty vado, tohle vypada jako vyzva, he? Tak vypal nejaky datumy, jako kdy muzes a pudem na pivo. A ne ze pak tri hodiny predtim zacnes brecet, ze v okoli neni zadny golfovy hriste a tak nikam nejdes! :D Takze sup, datumy a hodiny, dy mas volno ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dete do háje, mám i plno dalších zájmů....a vubec...mužeme jit na pivo
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Myslim ze se mu nechce, jen o tom rad vypravi. i papa mobil je kdesi v nenavratnu, nikdo nevidel, neslysel... Existuje este porad vubec Wojtykla, nebo k nam pouze promlouva cyberduch svaty? :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: tobe se uz moc nechce jezdit ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nevidim, narvano, nedele zlo, pondeli vysilam od rana...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOjtyla: A to je porad dokola ta stejna pisnicka uz vic nez rok, vis? :D Uz ani nevim, jak vypada tvy sexy office koketni brosko, jak se s nama vlastne nechces videt :
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: nemám na čem....
    KACZER
    KACZER --- ---
    co tuhle nedeli jit projizdku?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Kdyby si dedku aspon jednou presel od slov na foru k cinum, to bych radosti vyskal :D Pod papriko. Zvedni zadek z golfovyho hriste a pojed ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: tusim ze se tomu stylu a tvymu velkymu prknu zove dancing board, tak kdyz tohle provaris googlem, nebo youtoobem, tak ti vypadne celkem kopec triku...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LUNGPA: uplně si mě navnadil...že mám chut se svézt....
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: ty ses jedna velka chodici urazka! :) to byla prdel ty poloodborniku :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Supr, to jsem presne hledal! Jako jaky tricky se daj delat na mym titaniku, uz to vim a jdu do toho ;) Dik
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LUNGPA: :o)))))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam