• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    K tem skiboardum. Nevim presne co mas na mysli. Jestli tu mrchu, co se na ni sedi, nakonec jsem od toho upustil. Je to nekorektni vuci lidem, ktery uz jinak jezdit nemuzou, ale laka me to, to vis ze jo ;) Jinak hory se nebranim, ale jako my bychom se sesli? Jako ze by vsechny slibotechny dorazily? :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    neue ankete
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jako nemrzi, ty loza jsou stejne na odpis, po jedny sezone maj dost ;) A jizda po lese na jejich dodelani vic nez staci ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jj rikal jsem si ze prach z cesty, hlina a podobny vylomeniny lozisak asi celkem odvari... ale jestli se koleso zaseklo o vetev tak vetsi treni ci praskani v lozisku nejak mrzet nebude :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Covece masirka, tak nejak to slo. Proste kdyz se kouslo kolo o vetev, tak hrnulo vetev pred sebou i s listim. Prkno bylo vicemene naprosto neovladatelny, ale jako o to to byla vetsi sranda. No a nosorozci pejskari fakt uskakovali do vsech stran, ja jen stal na prkne a snazil se alespon trosku ovladat tu fosnu, coz moc neslo, ale zabava to byla kardinalnio! Jen loziska tesd asi rovnou vyhodim, nebo si je schovam na podobny sjezdy a dycky prezuju. Ale stalo to za to, doporucuju!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: ty voe lesni pojezd huto huste...
    s 97 ckama hm hm, ja mam doma 90ky a nevim jestli bych s tim do lesa vyrazil... co koreny a vetvicky, nevadili? nebo nebyli na ceste a kaminky? srny? a nosorzci ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dneska zase na longu, sur zalezitost. Kola jsou dobry i do lesa, takze jsem si dal nejaky poradny pojezdy po pesinkach v lese. Mel me to napadnout driv. Fakt mega jizda, dam si zase zitra, jestli vydrzi pocasi a nalada, doporucuju vsem, long, 97 kola a kvalitni lesik s udupanejma stezkama ;) Pejskari uskakovqali jako zbesily, anzto na tom listi se to prakticky nedava ovladat, coz tomu dodava grady jeste dvakrat vic ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jako jo, preco nie. Problem jsou dalsi kone, ktery mam a mezi ktery jezdeni patri taky. Za Polakama bych i jel, to nebude az takova masirka, zaplatit cestu tam. Nejaky linky jako kdy, kde co a jak?
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    ZOLTAN: Mno jako lidi, jak tak koukám, tak tady se na něčem dohodnout to asi fakt nepůjde. Zevling forever co??
    Nevím jak Vy? - ale já si dopřávám Donhill každý den a ikdyž mě sere, že jezdím furt sám, tak aspon jezdím!!!
    Ted Thomas chce udělat nějakou slezinu ještě před zimou v Práglu(prý se mu přes léto zase ozvali new borci), takže doufám, že se tam aspoň někdo z Vás ukáže. Pač co já čtu a nebo slýchávám támhle od sousedovic Poláků, tak ty už měli další Jam a plánujou už zase další...prostě chtěj jezdit a berou to docela vážně ... domluva jim nedělá problém a potom vyjet do zahraničí už je jak prd!

Zoltan and Kaczer: aspoň vy :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    koukni..
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Pristi tyden mam plno, kouknu doma jak dal...
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: tak jedem sami ne? ja asi uz pristi vikend tedy
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak jako byla dycky. Aby se parta zevlu na necem dohodla, to by musel bejt zazrak ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: situacka cz crew je dosti roztristena :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    co co? Laio se tvari ze neni, dedek este funi po grill mejdanu z tohohle vikendu. Tornado je nekde na cestach, Vica nevimkde, Lungpa v USA a ja v pr... :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    tak co?
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: hele ale tak misto tech bobu dame nejakej sjezd ne? .... hele kazdopadne sem dostal na dva dny skodovku 21 - 22m v rijnu a rad bych ji vyuzil...
    KACZER
    KACZER --- ---
    o vikendu pujdu do praglu na kopec... kdyztak me volat, pro spolecny pojezd : 602 751 231
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: A co ze se to kona? Uz ti je zase 21, nebo jako co? :) Mam problemy s firmou, takzwe to vidim spis na spanek blizky komatu, ale jako kdyby nahodou, tak visjak ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    i kdyz nutno podotknout, ze opravdu to zacina byt az tema pomazankama :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam