Tak jsem si precetl ten clanek v Playboyi.
Je to mozna blbe, ale nezbyva mi, nez rict "go on my son!" a pustit svoje milovany detatko k vode. Pokud tenhle clovek bude dal rejt a delat veci, jak ma v planu, preju mu to, jen at se do toho da. Jasny, ze si na tom masta uvaril kafe jako prase a ta propaganda je misty ukrutna, navic prekrucovani faktu mi taky neudelalo takhle po ranu dvakrat dobre na my vredy.
Pokud ma jasne najlajnovano, jako co a jak a jde si za tim, rad mu to prepustim a at se do toho da. Protoze na druhou stranu, co jsme dokazali my? Webovky nemame ani po pul roce kecani o nich a jako nejaka asociace to proste nezachrani. Ten kluk se tomu chce venovat, davat do toho energii a koule a proste bejt s tim. ¨My, stary pardalove nikolivjek, jestli jsem to dobre pochopil. Holt uz to nebude o grillovacce a podobnym pohodovym zpusobu, ale o IGSA a pravidlech na trati atd ale on to tlaci a to mi nevadi, protoze my to nedokazali protlacit ani za ty 4 roky, co to tady delame. Trosku me bodlo na vredu, ze je zakladatel longboardove sceny u nas, jako to jsem v metru nadskocil. Scena tady vznikla naprosto spontanne a nikdo z nas na tom nema zadnou zasluhu. Pak jsme se dali dohromady a to je cela show. Jestli si tenhle titul hodla pripisovat dal, dostane po cuni.
Takze: Pokud chceme neco delat, zacal bych tema webowkama, jenze to se nehejbe uz drahne dlouhou dobu a zjevne ani do vanoc nedopohne. Delat asociaci je prima, ale kdyz ji udelame, zacne ukrutny politikareni. Kdyz to udela on, nemam proti tomu nic, at se tomu venuje a urady obiha on, ja na to nemam cas a rychlost, s jakou se na tomhle domlouvame jasne rika, ze se do toho nechce nikomu z nas.
Jestli mate nekdo touhu jednat a udelat protistranu, milerad vas podporim, ale vybehat a zaridit, to musi udelat nekdo jinej. Jdu si s nim jemne pokecat, protoze kazda debata je na hrane, nikdy nevis, ci z tebe vytahne a pouzije jako svuj napad a pka se tim bude chlubit. Nasel jsem tu pred nedavnem ten clanek o zmrdstvi, jestli si ho pamatujete? Nektery pasaze na nej docela dost sedej. Vic k tomu nic.