• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ouk, proste brno v akci nikdy neuvidime :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: jaj tusim ze rikal ze se bude vracet par mesicu po novim roce, ja to tady ale asi jeste budu davat nejmin do cervna, ale mozna jeste prodlouzim i o dalsi rok, zacinam se tu chytat do celkem dobre prace ,tak uvidim jak se to bude vyvijet...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Halej ty a ten kamos, co tam je s tebou a povida si s nama na hofylandu, jak se kluci vratite? Vidite to, ze v srpnu budete zpatky?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    AMIKOSA: Nevahej a patrej dal!!!!
    Tu dostat na sraz pristi rok by mohla bejt dalsi naloz ;)

LUNGPA: To boa je sexy :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    dojel bratr na navstevu tak jsme dali nejaky fotky tak vas musim taky pobavit...

posledni dobou furt pracuju tak nemam cas jezdit tak spon nejaky to foto s pojezditkem :)

AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    kuci v brne byla videna slecna prej i krasavice na longboardu. Kdybyste nejake dalsi informace vedeli nevahejte a posilejte... Patram dal.
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    KACZER: az budete mit web vymenim linky :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    HEAVYN: konecne to nekdo rek ! :)))
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    vy jste tady taky dobry komici, jeste ze nemam s kym co organizovat v mistnosti o skiboardingu :))
    ZOLTAN: znate robina z Xstreamu, jsem jim tam posilal ted druhej clanek, bohuzel nevyhoda je ze novej casak jsem nevidel vubec nikde prodavat
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vod pohledu ti rikam: Chybi mi tam sprateleny weby, videa, stranky asociace, archiv clanku.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: to nemyslim, myslel jsem jen že by se to mohlo jmenovat CGSA.cz nebo tak něco....
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: jako fakt nebudeme delat uplne zbytecne dva weby... proste ted to bude tam. nevidim v tom problem, kdyz je nas pet a jeste vsichni jezdej asi tak casto jak stary baby
    KACZER
    KACZER --- ---
    a zoltane ty mi nezapomen napsat s tim tyvm casem na pristi tejden.
    KACZER
    KACZER --- ---
    :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: s adresou buttboard.cz jo???..to nemá logiku...
    KACZER
    KACZER --- ---
    nebudeme delat dvacet webu.. bude to tady..
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: pekny....

a ty stránky pro asociaci?
    KACZER
    KACZER --- ---
    no tak vidite jak to jde :)
    MARTIANES
    MARTIANES --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam