• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    KACZER
    KACZER --- ---
    hezky vy,) ktera cast? da se jset ven a do mrazovky?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jojo... Krasa. A jeli jsme s Wojtylou Strahovskym tunelem, kuci to musime dat. Jsou tam jisty problemy, ale minimalne pul toho tunelu de bez problemu sjet.
    KACZER
    KACZER --- ---
    tunel rulez !
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: tak zrovna tohle mi vcera posilal grif s tim at si predstavim ze to davame na longu. jako pocit ze letim nad horama jsem mel uz jenom z tech fotek...

btw. a to bahno dole jsem nejak nedal. proc tam t lidi jako jazdeli s tema autama/???
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Ty kravo ty trucky chci! Jaky maj a kde se daj sehnat! Nejsirsi jaky jsem zatim videl, to by bylo polezenicko ;) Jinak dobrej napad!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    panove znate ? http://freeboard.com
    KACZER
    KACZER --- ---
    to nevim, to muze bejt kazdej rok jinak... takze to nebudu ani hledat
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A jestlipak dokazes zapatrat v pameti a dat dohromady, kdy tam jsou ty zavody, zebychom se ucastnili, he? :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    kdyz se ozves na zacatku cervence, tak nebudu brecet, ale poslu te k certovi ,) takze ano, TED v polovine prosince je mi to sumak. v dubnu ti uz asi reknu neco jineho. takze do te doby by taky chtelo davno vedet jak to bude, abych si podle toho zaridil dovolenou. rad bych do za rodinkou do svycarska.. a taky si tam zajezdit.. :))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Fer. Takze az budes brecet ze nemas cas, pripomenu ti tenhle prspevek ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    udelej to jak chces. zatim je mi to jedno... :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Fer. Takze se mi pan Kaczer vyjadri, jak ma volno o letnich prazdinach, abych se do toho mohl dat? :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    .. zacni u sebe chlape :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Myslim ze neni problem... Problem je v zevlech ;)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    presne tak sak kluci na tom taky lezi jak lazari.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    myslis na speedovy sankovani v draze?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    zoltan co kdybyse nase ceska street lugerska sekce dala na sankovani to neni zase az tak rozdilna zalezitost coz?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    JO tak diky :)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kdo vi ten odpovi. Kdy mate o letnich prazdninach plno? Priznejte se. Podle toho zacnu v lednu rozesilat zadosti o zabrani trati na dalsi rok. Takze dokaze nekdo ted rict, kdy nema cas jet na trat? Tenhle rok bych to uz ale opravdu nerad prosral...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam