• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    :o))))))))))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    to nevim, cekam kdy rekne, ze jako jdeme do toho a dame se do toho. Prepokladam, ze je normalne myslici jedine a da vedet tejden dopredu...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    ZOLTAN: Mno a na kdy by jste to chtěli v Práglu přibližně naplánovat?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nevim, prisla mi zprava, ze je to tam nekde a ze to da dohromady za ty svy a da vedet kdy a kde a ja to mam dat vedet svejm a dame to dohromady. Prima pojezd to rozhodne bude...
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    ZOLTAN: kde tam? na pankaci bydlim
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Protoze s kacerem pocitam automaticky ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Downhiller se dal na muj popud do organizovani garazi nekde na Pankraci. Takze to vypada, ze se to snad pohne a dame jezdenicko. Co dedci? Uvidime je jeste nekdy v tomto zivote na fosnach? :))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ok az to bude aktualni zahlasim... ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Dej vedet, protoze my to v Praze mame stejne hozeny s jednim tunelem. Takzwe muzeme udelat druzeni :) Jednou u vas, jednou u nas ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tkhle jsme planovali projezd jednim brnenskym tunelem a ntocit to na kameru ( vtu nelu jsou dve nebo tri kamery ale na jednorazovou akci s satkem a helmou by to nemuselo vadit...

az se vratim tak to dame ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jsou tam dve šroubovice.....jedna vede nahoru a druhá dolu....

HEAVYN: já to miluju cestou nahoru....pak už se ti točí šiška jak svině...když jedes dost rychle....celou dobu do leva a na konci když už temer neviš kde seš tak vostrá 90° do prava...hehehehe
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Aha, tak to me zajima dvakrat vic :) je to dvousmerny, nebo jednosmerny? Ochranka na jednorazovku snad nebude vadit...
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    WOJTYLA: to myslis tu sroubovici? ta je naprosto silena, sem tam v aute malem naboural
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    no dostupny je to autem - lae silnej provoz a silná ochranka....chtelo by to vyzkoumat jak a co...a hlavne kdy...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Mozna bych tam vecer ottiz zajel...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ? Jak je to dostupny? Nikdy jsem tam nebyl. Da se tam uelat jsezd?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan...libovej je sjedz ze střechy nákuního centra chodov.....slušná horská dráha....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TORNADO: Davej davej nejaky echa, at se muzem pridat, sel bych rozhodne taky ;)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    čuss lidi, pěkný videjko :) ... ten samej nápad jsem četl u Bombera chtějí jít na garáže, mají už něco vyčíhlího. Jako v tomhle počasí by to mohlo být fakt super ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Solidne radej ;) Premejslim, jestli mame taky nejaky garaze v Praze, ktery maj dost pater a dalo by se tam podobne radit ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam