• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: to víš že daj dyk sou to kokoti
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TUz sem to taky hledal v ruznejch vyhledavacich, ale to by to kluci asi nemeli v tirazi, ne? Prece si tam nedaj neco, co neexistuje...?
    KACZER
    KACZER --- ---
    google mlci, to bude nejaka picovina
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To prave nevim, tak jsem se chtel informovat, jestli uz mate vsichni tricka s jejich logem a ke me se nic nedoneslo :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: ze by nejaci cz profici za nasima zevlackyma zadama brousilioficialnni styl? ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Rika nekomu neco Czech all board asisiation? Nasel jsem to vcera v tirazi Xstreamu a dost netusim, o co kraci a docela by me to zajimalo :)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    B_KOMPLEX: na kolena, lokty i na dlaně mám od TSG, ale je to fuk jaké budeš mít, ikdyž zrovan tady asi platí pravidlo: čím draží, tím víc vydrží :)
    Jinak rukavice stačí vlastní výroba: pracáky a přilepit na prsty či dlaně plast nebo kůži a pohoda a pokud máš strach o zápěstí jako já, tak pod to hodit chránič ;)
    Ohledně speeddemonů....na jednom jsem tehdá jel a je to luxus :)
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    jo a meli byste tip na naky fer chranice?jaky pouzivate rukavice?stacej chranice dlani co se prodavaj do sady na inliny?
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    nekdo nejaky zkusenosti s kompletama od http://www.speeddemonsskateboards.com/ ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To uz je o poznani zabavnejis :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    inspirace atmo Hawaiian Style Sk8 Session http://www.youtube.com/watch?v=pCqbXSRV6GQ&feature=related
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    slunce, teplo, kolesa, beton ;D @!

Street-Surfers Longboard Video http://www.youtube.com/watch?v=DlOmH6RLCGg&feature=related
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nemeli jsme ale vubec nic, vyskakali jsme z auta a hura na to okamzite ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    dobre dobre.
    ono je fakt ze ve vsech tech chranicich a helmach (teda pokud ste je vozili) jsou longisti o neco nedobytnejsi hosi nez skejtaci na rozku pomalu i bez tricka, do kterejch se muze navazet pomlau kazda babicka (ale tak vsechno ma svoje ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    :o))))))))))))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jako byla to velka prdel. Prijel jsem pickupem za roh, nahazel kluky na korbu, priktryl je hadrama a poskladali se, ze nebyli moc videt. Vyjeli do patyho patra a dolu. Sjeli jsme to tusim 6x kamery byly na kazdym patre. Nahoru vytahem, jako nejvetsi luxus ;) V jednom patre to bylo dost uklouzany, takze to tam bylo solidne drzkoidni, proste krasa... No a na posledni jizdu jsem kluky poslal, at panovi projedou vratnici, ze zatim dojedu pro auto, sloupl si dve nalepky na fosnu "Tento prostor je prisne sledovan kamerovymi systemy, bezpecne parkovani" sedl do auta, sjel dolu, pipl listek (do pul hodiny je tam parkovacka zadaco), podekoval panovi, co se tvaril kysele a odjel. Proste dokonaly ;) Stromovka byla taky v pohode, ale je pravda, ze ten sterk me dost stval. Ale stejne bylo dobry videt 6 longbitchu vedle sebe, jako kdyz jsme se rozjeli, solidni vlak.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    a co kolikrat jste garaz dali??? nejaka odezva majitele, hlidace ci tak nejak?
    nebo jste projeli jenom jendou?
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Kluci poperte se :DD ... garáže prý byli dobrej luxus, kort když výtah :D , akorát prý nějak stromovka nevyšla kvůli štěrku a itak byl docela fičák ne? - teda aspon u nás lítaly stromy :D ... jinak s tím tunelem je to docela ulítlí, to souhlasím s W., ale tak to je celý downhill !!! ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Mozna covece nakonecjo, ale ahhh, to je jedno, mam dost :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam