• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    KACZER
    KACZER --- ---
    ja se s nim neznam, ja hlasovat proti nemuzu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    je třeba si uvedomit, že i když se nám třeba nelibí JAK Thomas nekterý evci delá, tak je nepominutelnej fakt že DĚLÁ a je nepřehlídnutelnou figurou českýho downhillu....

myslím, že by nám všem prospělo více s nim spolupracovat a ideálně dosáhnout vzdy nejakého společného konsensu....
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dostal jsem nápad....co si myslíte o tom, že bych přizval Thomase sem na NYX?

vyjadřujte se prosím....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: jak rikam, uvidime. Este porad nemame kralika v troube. Az bude, zacnu premyslet co dal ;) Tohle jsem trosku ujel v mozku, jak myslim hodne dopredu a delam scifi
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Na to se navazujou sponzori, ze to jsou prvni zavody u nas a na to navazuje prachy, reklama, lidi a vsechno

?????????????
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Nerekl jsem ani slovo na tema, ze by od nich mela padnout jenom treba koruna ;) Jen ze to zastresej, to je vsechno, daj to na svy stranky a treba se to nejak pohne, protoze tak by mohli prijet lidi i odjinad. Vubec si nedelam nadeje se slamou, nemame sanci ji tam dostat. Navi co jsem jezdil po okoli, nikde tam neni statek, kterej by mel k dispozici 2 km slamy (to mluvim jen o zatackach, nikoliv o ty 400m dlouhy rovince). Takze oser a pruser, kterej proste akorat pravnik osetri do smlouvy a my se budem modlit a jezdit s usmevem a normalne, ne jak hovada :) (ne, nedelam si iluze, nekdo to hrazeni urcite preleti).

JUe mi jasny co to obnasi, uvidime, co se z toho vyklube, vyckejme na to vyjadreni primatora a starostu obci...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: ...no pokud by to mela zastřešovat IGSA tak to je uplne jiná liga a na to nemáme peníze a esli máš pocit že to zatáhnou voni tak jseš na vomylu....balíky slámy v zatáčkách pronájem okolních pozemku atd....no nejni to prdel....

takopvy závody misí pořádat právnická osoba což nikdo z nás nejni...sponzoři = učetnictví...no proste bojim se že si to představuješ jak hurvínek válku...

nou oféns....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TORNADO: Hezky on! Ne, nam se nikdo neozval, hod mi na nej mail prosim do posty, at mu muzu pisnout, treba ho v lete uvidime na sessionu ;)

Taky dik zap odporu
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    ZOLTAN: o5 ti děkuju, že se za nás takhle tlačíš a nevzdáváš to...dopis jsi napsal sqěle...psychologicky :) ... mno podle mě todle by mohlo vyjít.

Jinak pánové dneska se mi ozval nějakej typan na mail, nevím zda i někomu z Vás, ale spíš předpokládám, že to je díky stránkám..., že ví o pěkné trati (http://www.mapy.cz/#x=139741056@y=134817152@z=13@mm=ZP@ax=139742848@ay=134809344@at=Start@ad=longboard@sa=s@st=s@ssq=sternberk@sss=1@ssp=94381190_117610108_154018950_170104444) ... jen tak pro zajímavost ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dlasi napady si nechte na pondeli/utery, kdy se dozvim, jestli to proslo, nebo neproslo. Respektive, jak se k tomu postavil primator. Zastupitelstva zasedaj v pulce mesice, pokavad si dobre pamatuju, v moldave ke konci. Takze mesic bude pusto. Jestli to vyjde, tak pak zacne velky tanecni...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Este k ty masovce, ono jestli dodrzi co rikal, tak se to stane masovka, protoze prijedou lidi, protoze jestli to projde, tak to hnedka tlacim do IGSA jako oficialni zavody, ze... Na to se navazujou sponzori, ze to jsou prvni zavody u nas a na to navazuje prachy, reklama, lidi a vsechno Proste vsechno visi na tech dvou zastupitelstvech, kterejm jsem dneska napsal dopis, tak uvidime, jak se to vyvrbi.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTLA: Osetreno. Kamos pravnik plodi papir kterej kazdej podepise. Ve zkratce to samy, jako kdyz skaces Bungee. Nenesem odpovednost absolutne za nic, co by se mohlo podelat vcetne zasahu meteoritem.

Jestli z nej vydojim i ty znacky, jsme za vodou. V pondeli mu mam zavolat, uvidime...

KACZER: Hrebicek na hlavicku, priste napis neco ty, rad to rozeslu :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    peace ,)
    KACZER
    KACZER --- ---
    si to nechal psat sveho petileteho synovce viktora ne? to je fakt mazec... dobre, uz drzim hubu, ja nikam nic nenapsal. ale pockej, jestli se chces takhle vyjadrovat, kandiduju na predsedu!
    KACZER
    KACZER --- ---
    jezis boze to je sloh !!!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: No kurnik to je jiný kafe....jen tedy haby starosta teplic nemel pocit že to bude náka masovka.(stánky s pivem a tak) a nakonec se tam objeví 15 typu na lonboardech a konec....mimochodem nezapomen na zajištění služby první pomoci která tam musí bejt pokud k tomu bude mit přístup veřejnost....

páč první kreten kterej se tam zrakví udelá problem....
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: to je rec jako vino, takze pivo parky a jedeme ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Musim si to pochvalit, malem jsem se rozbrecel, jak je to dojemny... Kdyby tak pan primator tusil :DDDD Basu havany a pak sjedm naky kopce woe ne? :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vážený pane primátore
    Minulý rok jsme spolu hovořili o uspořádání sportovní akce v okolí vašeho města. Vůbec nečekám, že byste si náš rozhovor pamatoval, po roce bych tedy dovolil obsáhleji vás otravovat s dotazem a prosbou.
    Sportujeme ve formě takzvaných "downhillových sportech" používáme tedy gravitaci pro pohon primárně skateboardů, in-linových bruslí a jiných udělátek. Jezdíme po chodnících a silnicích z kopce dolů. Po roce jsme se opět rozrostli, naše scéna čítá zhruba 50 aktivně jezdících členů. Pro přiblížení kdo jsme a co děláme pomohou asi nejspíš internetová stránky www.longboard.cz a www.buttboard.cz
    Čtyři roky se v naší zemi snažím udělat oficiální sraz nás všech, kteří této formě zábavy holdují. Naše země je naprosto ideální pro pořádání takových srazů, jen vstřícnost vůči nám chybí. Minulý rok jsem si vyhlédl pro náš sport naprosto ideální silnici, která je ve vašem kraji již dosti zprofanovaná. Jedná se o silnici 382 vedoucí z Hrobu přes Mikulov do Moldavy. Ideální jsou pro nás prakticky jenom serpentiny, začínající nahoře a končící těsně před obcí Mikulov. Do zbytku silnice bychom tedy vůbec nezasáhli jakkoliv svou aktivitou. Více asi odkazem na mapu. http://www.mapy.cz/#x=131511564@y=138112042@z=13@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Mikulov@sss=1@ssp=131395790_137947520_131627214_138149888
    Minulý rok jsem mluvil se starosty jak Mikulova, tak Moldavy. Starosta Mikulova se netvářil tak zamítavě, jako starosta Moldavy. U druhého jmenovaného nevyšla jakákoliv forma kompromisu, ani dohody. Odjel jsem tedy s nepořízenou zpátky domů. Po několika měsících jsem se dozvěděl, že se přesto v příbuzných termínech na stejné silnici konaly například závody automobilů do vrchu a podobně.
    Tento rok se budu opět pokoušet tuto silnici pro nás získat. Za tímto účelem zřizujeme občanské sdružení. Jeho návrh je na ministerstvu a čekáme na schválení. Abychom nebyli jako jednotlivci, ale jako skupina. Doufáme, že to pomůže. Náš problém vidím v tom, že jsme prostě jenom mladí lidé, kteří se chtějí bavit a snaží se tuto zábavu propagovat, jak to jenom jde, abychom více mladých naučili těmto sportům, které nás baví a věříme, že mohou bavit i ostatní. Nemáme za sebou silné loby, nebo silné firmy, které jsou schopné recipročně něco udělat pro obce. 90 procent z nás jsou studenti, nikdo z nás to nedělá pro peníze, všichni se tímto způsobem pouze bavíme a máme tento sport oblíbený, jako jiní mají cyklistiku, nebo sbírání známek.
    Proto jsem vás chtěl poprosit. Před rokem jste říkal, že ze strany vaší, potažmo města Teplic můžeme očekávat pomoc. V polovině měsíce srpna, na jeden víkend (sobota brzy ráno - neděle pozdě odpoledne) bychom se pokusili na této silnici zorganizovat sraz všech lidí (pokud starostové Moldavy a Mikulova dají svolení, v což za současné situace moc nevěřím, ale přesto to zkusím). Můžeme z vaší strany tedy počítat s nějakou pomocí? Rádi bychom udělali sraz ve spolupráci s vaším městem. Dali lidem a mladým nejen v Teplicích možnost, jet se vyřádit za město na víkend, nebo se jenom přijeli podívat na závody, případně vzali například své ratolesti a spojili návštěvu naší akce s procházkou po kraji, který je tam naprosto překrásný. Vsím by taková akce přinesla jistě návštěvnost a nejen pohostinství v obou vesnicích peníze od turistů. Rád bych se s vámi v tomto ohledu dohodl na jakékoliv spolupráci. Nebudeme mít na místě stánky s párky, nevyděláme na celé akci ani korunu, nechceme závody uspořádat pro peníze, ale proto, že máme tento sport rádi.Pokud tedy tyto obce převezmou aktivitu v takovém obchodu na svou stranu, je to jejich obchod a vydělají jenom ony.
    Pak jsem se chtěl zeptat. Tento měsíc bych rád stihl poslání prosby oběma starostům vesnic. Mohl byste za nás ztratit vlídné slovo, abychom si tuto silnici mohli uzavřít na sobotu a neděli a mohli se na ní prohánět společně jak doufám i s mladými z města Teplice? Nevím, jak moc se dá taková věc udělat, nebo neudělat, my se prostě nacházíme v naprosto zoufalé situaci, kdy bychom velmi rádi do vašeho kraje přijeli zajezdit na víkend, ale není nám to dovoleno a nevíme, jak takový oříšek rozlousknout. Poslední věc, kterou asi nemáte pod patronací je problém, že nemáme ani korunu a nemáme sponzory. Rádi bychom proto vyřešili nastalou situaci takto: Uspořádáme závody. Dáme o tom vědět po celé republice,a pokusíme se celé akci udělat reklamu, jak to jenom půjde, aby přijelo co nejvíce turistů, třeba se jenom podívat po kopcích, které jsou v okolí překrásné Nemáme ale peníze na dopravní značení. Jsem v tomto ohledu naprostý laik a nevzdělanec. Nevím, jestli město Teplice například nějaké cedule vlastní. Vás jsem touto cestou chtěl poprosit, jestli by nám je město nemohlo například zapůjčit, abychom řidičům mohli dát vědět správně a řádně, že je silnice uzavřena.
    Abychom se vám nějak mohli odvděčit, vymysleli jsme následující věci:
    Silnice po určité časové úseky volná i pro laickou veřejnost. Na místo přivezeme všechna udělátka ve větším počtu a zdarma je budeme půjčovat komukoliv, kdo bude ochoten se na čemkoliv svést. Pokud si někdo přinese například brusle, bude moci ozkoušet tedy i náš sport na svém vybavení. Kdokoliv z Teplic tak může přijet a ozkoušet si tyto sporty zadarmo. Dále jsme schopní jakkoliv pomoci co se medií týče. Přijedeme, poskytneme rozhovor, nafotíme, co si budete přát, mohu vám napsat články, nebo jakkoliv se tímto způsobem odvděčit. Plus pokud přijdete na cokoliv vy sám, navrhněte.
    V neposlední řadě jsou zde ony stánky, například s pivem, nebo párky., které mohou obě obce pronajímat a vydělat peníze právě na tomto. Kdyby tak například město poskytlo žáštitu a dopravní značení, vsi silnici, mohli by na takové akci profitovat ve finále naprosto všichni. My bychom si zajezdili, zkusili takovou zábavu ukázat co nejvíce lidem z vašeho kraje, vy propagaci kraje, vsi peníze za stánky.
    Pomozte nám prosím vyřešit tuto patovou situaci (hlavně se starostou Moldavy)je-li to možné.
    Krásný den přeji!
    Jan Profous DiS
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Zkracene, udella jsem to jinak nez Bomber, o tom, ze tam budem mit havanu ani slovo ;) Boooze to je blbec...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam