• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    LUNGPA: Loaded Slide Gloves $50.00 [out of stock]

co by si rekl na tyhle http://www.lushlongboards.com/lush-slide-gloves-gloves-only-p-2308.html?p=product
    ?
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    pocitam,ze pro nas je asi ta uvk cena,takze 85cm komplet i s postovnym 210 ecek,coz je celkem dost:]

jinak na tech ostrovech sem nasel fosny 100cm ale i 120cm,coz mi na ten freebord pride taky celkem dost:]
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---

Hagenauer Str. 51 65203 Wiesbaden
    Tel. 0611 - 928780 Fax: 0611 - 9287822

Spring 2008

Komplettboards HEK UVK
    Revolt
    75cm 94,50 189,90
    80cm 94,50 189,90
    85cm 94,50 189,90
    Corporate
    75cm 94,50 189,90
    80cm 94,50 189,90
    85cm 94,50 189,90

Decks
    Revolt
    75cm 27,50 54,90
    80cm 27,50 54,90
    85cm 27,50 54,90
    Corporate
    75cm 27,50 54,90
    80cm 27,50 54,90
    85cm 27,50 54,90

Bindung
    S2 Bindings 24,50 49,90

Wheel Kits (inkl. 2x 67mm Center Wheels):
    Wheel-Freebord 80mm Slashers 39,50 79,90
    Wheel- Abec11 Striker 54,50 109,90
    Wheel- Abec11 Gumball 54,50 109,90

Wheels: Individual:
    Wheel-Freebord 80mm Slashers (set of 4) 29,50 59,90
    Wheel-Abec11 Striker (set of 4) 49,50 99,90
    Wheel-Abec11 Gumball (set of 4) 49,50 99,90
    Wheel (Edge-Freebord) 3,90 7,90
    Wheel (Center-Freebord) 2,50 4,90
    Wheel (Center-Pleasure 67mm) 4,90 9,90

Achsen
    Individual Truck, Complete 34,90 69,90
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    narazil sem na problem....puvodne sem si chtel koupit nakej uz lehce jetej kus,abych to nejdriv otestoval.na netu se jich moc nevali,nasel sem v evrope jen na ostrovech mezi 50-70librama a vsichni ty sycaci me vyfakli,ze mi to sem posilat nebudou...tak sem dneska poslal mail rakouskymu a nemeckymu dealerovi freebord a nemcouri se uz ozvali:

We will have stock back in about 10 days. Attached are the prices. Shipping depends on how many boards, but it will be probably about € 20 per board minimum.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    hej tak to je supec ten sti kolesovej mi prijde jako hodne zajima zalezit, kde jsi objednaval kupoval? tak to sem fakt pak napis report jak se na tom jezdi jestli je to takova free pohoda a easy jak to ne netovych videach vypada...!!!

rukavky bych ted asi kupoval akorat LOADED viz http://www.thelongboardstore.com/protection/slide-gloves/ ja mam ty gravity slide, a jako asi bych byl o krapet s tastnejsi s tema loaded, nebot to nejsou palcaky (nebo trojcaky jaky mam ja) ake klasicka rukavka na kazdej prst zvlast...
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    LUNGPA: ten s 6ti....sem si dnes uz pro jistotu poridil helmu a paterak:]
    jeste potrebuju splasit neco fer na lokty a hlavne poradny rukavice...na jedny slusny sem nedavno na netu narazil,ale uz to nejak nemuzu dohledat,kdyby ste meli nakej typ
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    B_KOMPLEX: nice jakyho? z 6 ti kolesama? nebo takovej ten s ala 20ti? pred nejkym tydnem jsem to ru zasipal fotkama a infem o freebordech akorat jsem to objevil nekde nan netu, a celkem dost me to taky zaujalo... tak dej pak foto a hlavne report jak se na tom jezdi....
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    LUNGPA: jasnapaka;) ale ten muj se zvedlou patkou a velkejma mekejma koleckama je mi zatim nejlepsim dopravnim prostredkem po meste....jestli vse klapne,tak bych mozna mohl tento mesic mit freeborda:]
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    no co se tyce silenych kousku tak Coast Longboarding Concrete Wave: Evolution http://uk.youtube.com/watch?v=AX5i0iJCEjc&feature=related

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ei hola mame dalsiho jezdce? b-komplex?
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    nebo dancing trick tips na http://whoisadamcolton.com/ v sekci trick tips ha :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jako zkousel jsem si vcera nejaky ty dancing trickuvky a dava mi to s prknem jeste dalsi level sziti, i kdyz jsem kdysi jezdil i na normalnim sk8 a zkousel si i rampu, streetovy prekazky etc, po dlouhe dobe zase jeste upgrade balance doporucuju ...

zchekujte heslo dancingboard na google nebo kde radi surfite...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    lovin it !!! Longboarding Adams' Style http://www.youtube.com/watch?v=Ul9vxz2ks-s
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak se to dela, vime :)))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ve Vaší žádosti nebyl dán žádný návrh na průjezd složek IZS a hromadné dopravy uzavřeným úsekem a ani žádný návrh případného finančního příspěvku obci. takhle si rikat o penize ....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    az bude sdruzeni, tak uz bude pulka prazdnin a mame po prdeli. Schvalujou to jeden den v mesici a pak je 6 tejdnu odvolacka. Takze uz to dolcela hori a jako sdruzeni pouzijen nejdriv tak na snowboardovy zavody ;) Jestli mas silu, dej se do toho hned.
    KACZER
    KACZER --- ---
    (s) mrknu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam